Karel de Jongh

Karel de Jongh

26 november 1961 - 14 september 2024

"De enige manier om een vriend te hebben, is er een te zijn"

Op 14 september jl., hebben wij afscheid moeten nemen van een zeer gewaardeerde en geliefde collega.

Karel was een inspiratie voor velen van ons, met een onvermoeibare toewijding, een warm hart, en een glimlach die de werkomgeving verlichtte.

Zijn onverwachte overlijden laat ons achter met een groot gevoel van leegte en verdriet. Wij zullen zijn professionaliteit, zijn hartelijkheid en de vele mooie herinneringen die wij met hem delen, altijd koesteren.

Met dit condoleanceregister willen we de ruimte bieden aan iedereen om deze herinneringen aan Karel te delen, zoals hij zijn geluk en passie met ons allemaal zo ruimschoots gedeeld heeft.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 39        Volgende >
Beste Karel,

Wat een gat laat je achter! Altijd enthousiast en in voor een vrolijke kwinkslag. Je bent gegaan op de fiets, zo heb ik je beter leren kennen. De fietstocht voor de zomervakantie in Apeldoorn e.o. fietsten we met een Novartis team. Jij was contactpersoon en had alles perfect geregeld. Tijdens deze mooie rit kwam je bewust naast iedereen fietsen om een gesprek te voeren. Je was oprecht geinteresseerd en had mooie inhoudelijke gesprekken. Dat siert je en zal door iedereen gemist worden.

Heel veel sterkte voor de nabestaanden.

Bas 
Op 19 september 2024
om 16:21 getekend door:
B.a.s.
Dit is niet ok
Beste Karel,
Ondanks dat we niet nauw samenwerkten straalde je elk moment een oprechte interesse, warmte en humor uit. Op Texel vertelde je hoe het lot van kinderen in Gaza je veel deed, en zag ik dat er achter de ondeugende grijns een enorm hart schuilging. Binnen het team is er een gat geslagen dat nooit meer op dezelfde manier gedicht zal worden. Ik wens de familie heel veel sterkte toe met dit verlies. 
Op 19 september 2024
om 15:44 getekend door:
I.v.o.
Dit is niet ok
Beste Karel, Ik ga je missen! Bas 
Op 19 september 2024
om 15:20 getekend door:
B.a.s. .t.e. .R.i.j.d.t.
Dit is niet ok
Lieve Karel,

Ik kan het nog steeds niet geloven, hier zijn geen woorden voor. Elk moment denk ik dat je gewoon weer langs komt lopen en met een big smile je eigen kantoortje binnenloopt, want het vergaderzaaltje met de hoge stoelen was echt ‘Karels kantoortje’ geworden.

Wat zullen wij je energie, humor en enthousiasme gaan missen. Nog geen 2 weken geleden stond je met Meike op het podium tijdens de IM1 te shinen, een rol die jou op het lijf geschreven was, en nu ben je er niet meer, echt niet te bevatten.
Ik wil je enorm bedanken voor de fijne samenwerking de afgelopen 2 jaar. Jij was altijd zo dankbaar voor alle hulp die je van Frieke en mij kreeg. Wat ga ik je ontzettend missen lieve Karel, ik zal je nooit vergeten.

Ik wens Leontine, kinderen, familie, vrienden heel veel sterkte toe om dit enorme verlies te verwerken en een plaatsje te geven.

Liefs, Daan 
Op 18 september 2024
om 19:56 getekend door:
D.a.n.i.ë.l.l.e. .K.a.l.m.e.i.j.e.r.
Dit is niet ok
Beste Karel, in hetzelfde team maar toch kende ik je niet totdat we afgelopen maand samen op het ESC en IM1 waren. Als ik de stukjes lees van degene die in het condoleance register hebben geschreven dan kan ik alleen maar denken, jammer dat ik deze man niet beter kende. Ik wens iedereen die jou moet gaan missen heel veel sterkte toe met dit immense verdriet. 
Op 18 september 2024
om 19:25 getekend door:
J.u.d.i.t.h.
Dit is niet ok
Lieve Vent
Zo’n 10 jaar heb ik met je mogen reizen. Met veel dankbaarheid kijk ik terug op die tijd. Je lach, energie enthousiasme, creativiteit, liefde, muzikaliteit en onze gesprekken laten nu een traan verschijnen en ook een glimlach om wie je was. Sterkte en liefde voor de familie. 
Op 18 september 2024
om 18:08 getekend door:
W.i.l.b.e.r.t. .m.o.l.e.n.a.a.r.
Dit is niet ok
Lieve, vrolijke Karel,

Je stond nog zo midden in het leven...je was nog lang niet van plan te gaan (“laat mij mijn eigen gang maar gaan...”) ...zo onwerkelijk...zoveel verdriet...
Jij met al je charme, je charisma, je gulle lach, je twinkelende, ondeugende ogen, lekker gek, chaotich, jij met je eigen kantoor op de 4e, jouw natuurlijke gave om dingen om te buigen naar iets positiefs. Altijd als je binnen kwam verscheen er een glimlach op mijn gezicht, je bracht humor mee. Enthousiast was je over je grote liefde Leontine, trots op je kinderen. Wat een uniek mooi mensen-mens ben jij, een levensgenieter pur sang en dit gaf je onbewust door. Wat ga ik jou missen, wat gaat iedereen jou missen en wat zal jouw energie gemist worden binnen het team.

Heel veel sterkte en kracht voor Leontine, de kinderen en verdere familie.

Ik ga er vanuit dat jij straks die geweldig stralende ster ergens daar boven bent en ik zal naar je zwaaien!
Big hug xxx Frieke ❤️ 
Op 18 september 2024
om 17:35 getekend door:
F.r.i.e.k.e.
Dit is niet ok
Nog steeds niet te bevatten dat je er niet meer bent…
We gaan je echt enorm missen tijdens onze maandelijkse CEL meetings. Je kijk op zaken, enorme bak energie en vooral je gave om met een feilloos getimede grap of grol alles weer even in perspectief te plaatsen is onvervangbaar. Dank voor alle prachtige momenten en rust zacht!
Veel sterkte gewenst voor de nabestaanden. 
Op 18 september 2024
om 15:20 getekend door:
M.i.c.h.e.l.
Dit is niet ok
Lieve Karel…

Wat een onwerkelijk bericht.

Maandagochtend kreeg ik het vreselijke nieuws, ondanks dat ik sinds kort niet meer werkzaam ben in het Entresto team voelde ik mij weer even heel erg verbonden. Dat is iets waar jij goed in was, mensen met elkaar verbinden. Wat zal jij gemist worden. Ik heb jou meegemaakt als iemand die overal wel iets positiefs in zag. Jij hebt mij door een donkere periode gesleept en dat zal ik nooit vergeten. Bedankt dat jij er op dat moment was.

Leontine, de kinderen, Sjonnie en alle nabestaanden heel veel kracht en sterkte toegewenst! 
Op 18 september 2024
om 14:55 getekend door:
E.l.i.n.e.
Dit is niet ok
"Altijd vol energie en vrolijk, betrokken en dienstbaar naar anderen, want samen maak je het verschil"

Karel, wat gaan we jou missen man! Op Texel samen met Meike nog de host van de dag, stralend en vol enthousiasme op het podium. Jij was een verbindende factor binnen ons bedrijf, die de persoon ipv de rol centraal stelde. Dank voor deze mooie momenten binnen Novartis en rust zacht!

Veel sterkte gewenst voor de nabestaanden.

Valentijn 
Op 18 september 2024
om 14:44 getekend door:
V.a.l.e.n.t.i.j.n.
Dit is niet ok
Lieve Karel,

Afgelopen donderdag belden we nog met elkaar. We zouden samen een nieuw project oppakken. Aan het eind van het gesprek, “Heb je nog even? Of moet je door?” vroeg je, “Natuurlijk voor jou altijd.”

Wat ga ik jou missen. Jouw humor, interesse, authenticiteit, aanstekelijke enthousiasme en positiviteit. Warm en inspirerend. Wanneer jij binnenkwam was het meteen gezellig. Je had de gave om meteen een band op te bouwen met mensen om je heen en een blijvende indruk achter te laten.

Naast de 1-op-1 momenten is de Duck-race samen met Loes en Sjonnie, jouw trouwe viervoeter, ook een dierbare herinnering. Waarbij we door een prachtige streek rond Bunnik crossten in een wit lelijke eendje, lachend om de mama appelsap liedjes zoals Moby “Hoe laat is het”. Het was nog veel te vroeg...

Zaterdag 14 september, de dag waarop ik proostte op mijn nieuwe levensjaar, ging bij jou het lampje uit. Zo onwerkelijk en onbeschrijfelijk wat er is gebeurd. Vanaf nu zal ik op mijn verjaardag altijd aan jou denken, met een lach en een traan, en een extra kaarsje voor je branden. Bedankt dat ik je heb mogen leren kennen. Je genoot met volle teugen van het leven en sprak altijd vol liefde en bewondering over Leontine en jouw kinderen. Een heel bijzonder mens.

Leontine, kinderen, familie, vrienden en Sjonnie, heel veel sterkte in deze moeilijke tijd en met dit grote verlies❤️

Liefs Hester 
Op 18 september 2024
om 13:53 getekend door:
H.e.s.t.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Karel,

Wat heb ik genoten van elk moment dat we het over onze gezamenlijke passie hebben gehad, muziek maken. Met jouw positieve energie heb je zoveel inspiratie aan mensen om je heen gegeven en die zal blijven voortbestaan. Heel veel sterkte voor alle mensen om je heen die je nalaat. Liefs, Iris 
Op 18 september 2024
om 13:04 getekend door:
I.r.i.s.
Dit is niet ok
Karel…
Misschien wel uit het oog, maar zeker niet uit het hart.
Jouw lach, positieve energie en luisterend oor zal ik nooit vergeten.
Rust zacht kerel. Sterkte voor de nabestaanden.
Bert 
Op 18 september 2024
om 12:33 getekend door:
B.e.r.t.
Dit is niet ok
In stilte nemen wij afscheid,
Met tranen en een lach,
Herinneringen die blijven,
Aan een leven vol pracht.
Jouw licht blijft altijd schijnen,
In ons hart, zo diep en zacht,
Rust in vrede, lieve Karel,
In de eeuwige nacht.

Karel, jouw bruisende energie en positiviteit zal ik nooit vergeten. Je straalde, zowel op het werk als daarbuiten. Authentiek, met een geweldig gevoel voor humor en altijd een luisterend oor. Een levensgenieter pur sang.

De verhalen over je gezin, je passie voor je werk, muziek en de vele momenten van oprecht lachen tot tranen toe, zal ik altijd koesteren. Ik schiet vol als ik aan deze momenten denk.

Dank voor alle mooie momenten die we met je hebben mogen delen. Heel veel sterkte voor Leontine, de kinderen, familie, vrienden en (oud)collega’s met dit enorme verlies.

Rust zacht, Karel. Je blijft voor altijd in onze gedachten. 
Op 18 september 2024
om 12:15 getekend door:
M.a.r.c.
Dit is niet ok
Hoi Karel,
Jongen, wat heb je in jouw tijd binnen Novartis veel gebracht. Lees alleen maar alle herinneringen die hier gedeeld worden. Ook ik ga je enorm missen. Je begon als directe collega HBL binnen de oncologie afdeling. Vele uren hebben we met elkaar doorgebracht. Discussiërend, lachend, dromend... Niet wetend dat het zo zou eindigen... CU! 
Op 18 september 2024
om 11:44 getekend door:
S.i.e.t.s.e.
Dit is niet ok
Lieve Karel,

Vol verdriet blijven wij achter. Op vrijdag maakten we samen nog vol enthousiasme plannen voor het komende jaar, en nu moet ik afscheid van je nemen.

Ik zal onze eerste ontmoeting op kantoor nooit vergeten. Je kwam binnen samen met Sjonnie, wie in alle rust onze gesprekken heeft bijgewoond. Tijdens het uitlaten kwamen we gelijk nader tot elkaar. Je vertelde je openlijk over je leven en je was zeer geïnteresseerd in dat van mij. Je interesse, enthousiasme en passie waren zo aanstekelijk.

Als aanstaande vader luisterde ik met plezier naar je avonturen die je met je kinderen hebt beleefd.

‘Geniet van ieder moment’ is jouw advies wat ik altijd zal koesteren.

Karel, je passie en toewijding blijven een inspiratie voor ons allen. We zullen je enorm missen.

Roeland 
Op 18 september 2024
om 11:27 getekend door:
R.o.e.l.a.n.d. .H.u.i.t.s.i.n.g.
Dit is niet ok
Hi Karel,

Maandagochtend. Jouw plotselinge overlijden begint bij Amgen binnen te druppelen. Totale ongeloof.

Wij hebben alweer lang geleden samen bij Amgen in de buitendienst mogen werken, maar het voelt als gisteren. Jij als ervaren Sales Manager die weer met zijn voeten in de klei wilde staan en ik als Business Analyst die deze functie als leerschool naar de rol van Marketing Manager zag.

We waren qua skills en karakter elkaars tegenovergestelde. Jij had de gave die tegenstellingen te omarmen. En daardoor kon ik jou ook omarmen zoals je was. Zo was ik meestel een half uur te vroeg voor een afspraak (want je weet maar nooit). Jij was vaak net op tijd (tenminste, dat vond jij). Ik parkeerde mijn Volvo braaf op de meest afgelegen betaalde parkeerplek bij het ziekenhuis. Jij wist je BMW altijd ”nog wel ergens kwijt te raken”. En ik had altijd wel een reserve setje promo materialen voor jou bij me. En dat vond ik allemaal prima. Want jij was Karel. En je bracht veel mee. Jij deed met jouw jeugdige onbevangenheid onophoudelijk deuren open die voor anderen gesloten bleven. En als we weer eens letterlijk een verkeerde deur openden, wist je er met jouw oprechte charme en brede glimlach altijd wel een mouw aan te passen en volgde er toch een gepassioneerd en leerzaam gesprek, met wie er ook achter die deur zat. Of op zijn minst werd het een memorable ervaring. Als er een periode bij Amgen is waar ik met plezier aan terugdenk, is het de periode met jouw avonturen in de buitendienst!

Na Amgen heb je voor mijn gevoel nog meerdere levens geleid. Het doet mij goed mijn ervaring met jou in alle condoleances terug te lezen. Het is fijn om te lezen dat nog velen van jouw -te korte- aanwezigheid hebben mogen genieten.

Bedankt Karel voor wat je hebt gebracht. Ik heb altijd geloofd dat onze wegen in de toekomst nog zouden kruisen. Dat dat niet meer zal gebeuren stemt mij enorm verdrietig.

Veel sterkte voor je familie, jouw kinderen en dierbaren met dit onvoorstelbare verlies.

Marcel Bos - Amgen 
Op 18 september 2024
om 10:57 getekend door:
M.a.r.c.e.l. .B.o.s.
Dit is niet ok
‘Achter tranen van verdriet,
Schuilt een glimlach van herinnering.’

Een glimlach die jij eigenlijk bijna altijd liet zien als ik je zag Karel. Wat zal jij gemist worden..

Heel veel sterkte voor alle dierbaren, familie en vrienden.

Fabienne 
Op 18 september 2024
om 10:42 getekend door:
F.a.b.i.e.n.n.e.
Dit is niet ok
Lieve Karel,
Afgelopen zaterdag tijdens de ESMO in Barcelona hoorde ik het vreselijke bericht, dat jij er niet meer was. Daar waar jij ook heel vaak rond hebt gelopen, velen kennen je nog. Je was mijn maatje bij Amgen toen ik net startte in de oncologie en ik kon alles met je bespreken. Alle verhalen hier zijn herkenbaar, het lachen, jouw warme persoonlijkheid, de grappen en grollen, de interesse in anderen. Een heel mooi mens ben je en ik ga je missen. Veel sterkte voor Leontine, jouw kinderen en dierbaren. 
Op 18 september 2024
om 9:25 getekend door:
B.i.a.n.c.a. .S.t.o.i.c.a.
Dit is niet ok
Soms is er zoveel
Wat we voelen
Maar zo weinig
Wat we kunnen zeggen

Lieve Karel,

Je hebt een onuitwisbare indruk gemaakt en daarom zullen we je nooit vergeten. Jouw inspirerende persoonlijkheid en sprankelende voorkomen zijn een voorbeeld!

Veel sterkte en kracht voor iedereen die Karel dierbaar is.

Chrisja 
Op 18 september 2024
om 9:25 getekend door:
C.h.r.i.s.j.a. .v.a.n. .d.e.r. .V.a.l.k.
Dit is niet ok
       1 2       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Namens medewerkers Novartis
op 17 september 2024
en blijft zichtbaar tot:
17 november 2024
Contact met beheerder >
Contact met Namens medewerkers Novartis:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Karel de Jongh

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto