Karel de Jongh

Karel de Jongh

26 november 1961 - 14 september 2024

"De enige manier om een vriend te hebben, is er een te zijn"

Op 14 september jl., hebben wij afscheid moeten nemen van een zeer gewaardeerde en geliefde collega.

Karel was een inspiratie voor velen van ons, met een onvermoeibare toewijding, een warm hart, en een glimlach die de werkomgeving verlichtte.

Zijn onverwachte overlijden laat ons achter met een groot gevoel van leegte en verdriet. Wij zullen zijn professionaliteit, zijn hartelijkheid en de vele mooie herinneringen die wij met hem delen, altijd koesteren.

Met dit condoleanceregister willen we de ruimte bieden aan iedereen om deze herinneringen aan Karel te delen, zoals hij zijn geluk en passie met ons allemaal zo ruimschoots gedeeld heeft.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         21 t/m 40 van 40
Soms is er zoveel
Wat we voelen
Maar zo weinig
Wat we kunnen zeggen

Lieve Karel,

Je hebt een onuitwisbare indruk gemaakt en daarom zullen we je nooit vergeten. Jouw inspirerende persoonlijkheid en sprankelende voorkomen zijn een voorbeeld!

Veel sterkte en kracht voor iedereen die Karel dierbaar is.

Chrisja 
Op 18 september 2024
om 9:25 getekend door:
C.h.r.i.s.j.a. .v.a.n. .d.e.r. .V.a.l.k.
Dit is niet ok
Hoooi Marlies,

Dit was steevast de opening die ik op kantoor hoorde als jij binnenwandelde.. en dan wist ik meteen: daar is Karel! We hebben ongeloofelijk fijn samengewerkt en ook heel veel gelachen, zowel om zakelijke aangelegenheden als privé. De fijne lunches in Breda om toch nog maar eens door de data te lopen en te kijken waar er verschil kon gemaakt worden, zal ik nooit vergeten. Ook de koffietjes op kantoor zal ik echt missen: Hoe is het met die kleine van jou? Vroeg je dan, waarna we beide onze verhalen over het thuisfront vertelden. Leontine & de kids waren je alles en dat bleek uit elk gesprek met jou. Je was een enorm warme man, met een groot hart. Dat dit laatste het zo vroeg begaf, maakt het verlies nog veel triester..
Dank voor alle mooie momenten, we gaan je enorm missen ,en zeker nooit vergeten! Ik wens Leontine, kinderen, familie en vrienden heel veel sterkte toe met dit enorme gemis ❤️ 
Op 18 september 2024
om 8:50 getekend door:
M.a.r.l.i.e.s.
Dit is niet ok
Beste Karel,
Ik ben even helemaal stil gevallen. Afgelopen week hadden we nog even contact en was alles goed. Ik vertrok naar Barcelona en hoorde dat er "iemand" plotseling was overleden en vanmorgen begrijp ik dat jij dat bent.
Je blijft een voorbeeld voor me van gedrevenheid, betrokkenheid, doorzettingsvermogen, maar bovenal trouw zijn aan de de mensen die je kent. Altijd als we elkaar weer spraken pakten we de draad op waar we de vorige keer gebleven waren. Je vergat nooit te vragen naar "de meisjes".
Ik zal je missen, man.

Rutger 
Op 18 september 2024
om 8:29 getekend door:
R.u.t.g.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Karel,

Niet te bevatten... Plotseling ben je er niet meer, het is ongelofelijk.

Onze samenwerking startte ruim een jaar geleden, toen ik toetrad tot het cardiologie team. Met jouw positieve energie, jouw humor, je oog voor elk individu en jouw gedrevenheid en passie was je voor mij een uniek mens en een fantastische collega.

Elke maandagochtend voordat onze teammeeting om 9 uur startte, checkten we even in. Hoe het weekend was geweest en wat we deze week zouden doen. Gedurende de week wisten we elkaar bijna dagelijks te vinden, of het nu over zakelijke of privé aangelegenheden ging. En elke vrijdag checkten we uit, evalueerden we over de week en wat we dachten dat het verder zou moeten gaan. Je stond in het hier en nu. Kon genieten van de kleine dingen. Jij deed het ‘your way’. Jij was de muziek.

En nu ben je uitgecheckt. Voorgoed.
Wat ga ik je missen, nu al. Ik ben dankbaar dat ik je heb leren kennen en met je heb mogen samenwerken.

Heel veel sterkte gewenst aan Leontine, kinderen, familie, vrienden en bekenden.

Dikke knuffel, Inez 
Op 18 september 2024
om 4:00 getekend door:
I.n.e.z.
Dit is niet ok
Lieve Karel,
Wat voel ik een enorme dankbaarheid dat ik jou heb mogen leren kennen. Nog geen half jaar hebben we samengewerkt, maar het voelt al als veel langer en tegelijkertijd veel te kort.
De afgelopen 2 dagen moet ik vooral veel denken aan kleine momentjes, die eigenlijk zo groots zijn. Momenten van oprecht schaterlachen met elkaar, samen met jou genieten van koffie met een taartje tijdens laatste dag ESC , de felheid en passie in jouw ogen in discussies op het werk als je het ergens oprecht niet mee eens was, de verhalen over Leontine en je kinderen met zoveel sprankeling en liefde in je ogen, het moment dat je mij jouw persoonlijk geschreven verhaal over je 1e hartinfarct liet lezen. Allemaal zo authentiek , zo Karel …een open boek met prachtige verhalen. Niet te serieus, altijd een grapje erbij. Ik had nog zo veel meer verhalen uit jouw boek willen horen , geschreven en nog te schrijven …maar ineens werd het boek keihard dichtgeklapt ….niet grappig Karel. Dank voor alle mooie momenten, ik ga je ontzettend missen ,en zeker nooit vergeten, prachtmens !! Ik wens Leontine, kinderen, familie en vrienden heel veel sterkte toe met dit enorme gemis ❤️ 
Op 17 september 2024
om 22:18 getekend door:
N.i.k.o.l.
Dit is niet ok
Lieve Karel,

Niet te bevatten dit, en wat een groot verdriet en gemis voor velen. Jouw bruisende energie en positiviteit zal ik niet snel vergeten. Je straalde op het podium in Texel.
Onvoorstelbaar, zo ineens weggerukt uit het leven.
Ik wens je familie, vrienden en iedereen die hem lief is ongelooflijk veel sterkte en kracht toe.

Simone 
Op 17 september 2024
om 22:07 getekend door:
S.i.m.o.n.e.
Dit is niet ok
“De mooiste bloemen worden als eerste geplukt”

Lieve Karel,
Het voelt nogsteeds onwerkelijk.
Ik kan het niet geloven.
Vorige week donderdag zag ik je nog op kantoor.
“Heee Karel, wat zie je er weer goed uit!” zei ik.
Niet wetende dat dat de laatste keer was dat wij elkaar zouden zien.
Je was altijd netjes gekleed en je hield van linnen kleding. Dat vond ik zo leuk om te zien.
Het is zo raar dat we nu in de verleden tijd praten.
Wanneer jij op kantoor aan kwam, veranderde de sfeer meteen.
Wat een positief, lief mens was jij.
Ik hoop dat je nu op een betere plek bent.

Jouw laatste woorden waren:
“Succes daar, belangrijke rol die jullie hebben!”
Kippenvel krijg ik als ik dit leez.
Karel, het was een eer om jou gekend te hebben.

Nabestaanden, ik wens jullie ontzettend veel sterkte. 
Op 17 september 2024
om 22:06 getekend door:
B.r.i.t.n.e.y. .S.a.m.u.e.l.s.
Dit is niet ok
Lieve Karel,

De eerste keer dat we elkaar ontmoetten kwam je op je fiets aangereden in Breda. Ik ging stuk van het lachen want nog nooit had ik een salesmanager gehad die niet in zijn dikke auto aan kwam rijden maar op zijn fiets.

Een fiets die steeds terug komt, eerst toen je ons de opname liet zien van je eerste hartaanval op de fiets met je vrienden en je zodanig geemotioneerd raakte dat wij het ook allemaal werden. Je liet toen je kwetsbaarheid zien en daarmee raakte je ons Entresto team volle bak.

En nu weer die fiets, maar nu was er geen redden meer aan. Ik kan het nog steeds niet bevatten. Dan denk ik de grapjas, straks komt je als een duveltje uit een doosje ineens de hoek om en zegt: tadaaaaa grapje! Was het maar zo…

Helaas is de realiteit anders en hebben Leontine en je kinderen een zware tijd voor de boeg. En ook ons team is even verslagen door dit onverwachte plotselinge verlies.

Ik ga je missen, je vrolijkheid, je warrigheid ( hahaha daar moesten we altijd samen om lachen want ik ben net zo), je enthousiasme over sales, je charisma , noem maar op!

Rust zacht en ik wens je lieve familie en Leontine veel kracht om dit verlies te verwerken.
Op 17 september 2024
om 21:23 getekend door:
C.a.r.i.n. .S.n.i.j.d.e.r.s.
Dit is niet ok
Lieve Karel, niet te geloven dat jij er niet meer bent. Je straalde onlangs nog zo op Texel. Zo knap en goed hoe jij dat evenement (samen met Meike) presenteerde. Een uniek mens en uniek profiel ook binnen ons team wat zo zal worden gemist. Altijd met een brede lach en behulpzaam. Heel veel sterkte voor alle familie en vrienden. 
Op 17 september 2024
om 21:02 getekend door:
D.a.n.i.e.l.l.e.
Dit is niet ok
Karel,

Stil van… nog steeds… niet te bevatten…

Zo veel energie bracht je altijd met je mee, altijd aanwezig op een prettige manier, je altijd schorre stem… we zullen ‘m niet meer mogen horen tijdens events. Je was altijd in voor een babbel, altijd geïnteresseerd in de ander en vol met humor.

Gelukkig gaat ons verleden ook al een poosje terug, we hebben elkaar leren kennen bij onze vorige werkgever. Vele mooie, leuke, gezellige momenten om te blijven herinneren…Ik koester ze…

Veel sterkte voor familie, vrienden en iedereen die hem lief is

X Cin 
Op 17 september 2024
om 20:59 getekend door:
C.i.n.d.y.
Dit is niet ok
Karel,
Ik weet nog goed dat ik voor het eerst die Big Smile zag, het pure enthousiasme en een echt mensen-mens. Dat was bij onze eerste ontmoeting als collega's, toen nog bij Roche, precies 9 jaar geleden. En dat enthousiasme, die Big Smile en het mensen-mens zijn, zijn altijd gebleven en zullen ook nooit verdwijnen, want zo zal ik je blijven herinneren.

Ronald 
Op 17 september 2024
om 17:49 getekend door:
R.o.n.a.l.d. .M.o.e.r.s.
Dit is niet ok
Lieve Karel,

Hoewel we elkaar maar kort hebben gekend, heb je een diepe indruk op me achtergelaten.

Je barstte van de energie en dat werkte aanstekelijk op iedereen om je heen. Je gaf me de ruimte om te groeien en in mezelf te geloven. Daar ben ik je ontzettend dankbaar voor.

Ik had nog zoveel van je willen leren en ik ben blij dat ik je heb mogen leren kennen, al was het veel te kort…

Liefs Paddy 
Op 17 september 2024
om 17:14 getekend door:
P.a.d.d.y.
Dit is niet ok
Lieve Karel,

Ik weiger nog steeds dit te geloven. Het voelt alsof het een slechte grap is, en we elkaar straks gewoon weer in het kantoor zullen zien alsof er niets aan de hand is. Je komt dan naar me toe met een glimlach en zegt: "Kijk, Ivan, I did it and now it works perfect! Kijk eh!

In de streken waar ik vandaan kom, zeggen ze dat degenen die het meest nodig zijn in de hemel, als eersten gaan. En nu begin ik dat te begrijpen. Jouw energie en charisma maakten elke plek waar je kwam warmer en gezelliger. Je kon met iedereen overweg en stond altijd klaar om te helpen en te ondersteunen.

Je hebt een blijvende indruk achtergelaten in onze harten, en dat zal altijd zo blijven. Ik ben dankbaar voor alle momenten die we samen hebben beleefd en voor het licht dat je in ieders leven bracht.

Je was niet zomaar een collega, je was een vriend. We zullen je missen.

Met diep respect en warmte,
Ivan 
Op 17 september 2024
om 17:10 getekend door:
I.v.a.n.
Dit is niet ok
Lieve Karel,

Ik weiger nog steeds dit te geloven. Het voelt alsof het een slechte grap is, en we elkaar straks gewoon weer in het kantoor zullen zien alsof er niets aan de hand is. Je komt dan naar me toe met een glimlach en zegt: "Kijk, Ivan, I did it and now it works perfect! Kijk eh!

In de streken waar ik vandaan kom, zeggen ze dat degenen die het meest nodig zijn in de hemel, als eersten gaan. En nu begin ik dat te begrijpen. Jouw energie en charisma maakten elke plek waar je kwam warmer en gezelliger. Je kon met iedereen overweg en stond altijd klaar om te helpen en te ondersteunen.

Je hebt een blijvende indruk achtergelaten in onze harten, en dat zal altijd zo blijven. Ik ben dankbaar voor alle momenten die we samen hebben beleefd en voor het licht dat je in ieders leven bracht.

Je was niet zomaar een collega, je was een vriend. We zullen je missen.

Met diep respect en warmte,
Ivan 
Op 17 september 2024
om 17:08 getekend door:
I.v.a.n.
Dit is niet ok
Karel,

nog maar net was onze samenwerking begonnen en nu uit het leven gegrepen.

Wat een open, sociaal en warm persoon was jij... ben jij in mijn herinneringen.

Ik wens jouw geliefden alle kracht toe de komende tijd en daarna,
Helena 
Op 17 september 2024
om 17:07 getekend door:
H.e.l.e.n.a.
Dit is niet ok
Beste Karel,
We werkten niet samen, maar jouw schalkse glimlach en vrolijk aard hebben mij altijd vrolijk gestemd. Het was fijn om in bijeenkomsten en vergaderingen te zijn met jou. Je zult zeer gemist worden.

Heel veel sterkte voor alle nabestaanden. 
Op 17 september 2024
om 17:06 getekend door:
R.o.y.
Dit is niet ok
Lieve onvergetelijke Karel,


We laten je stevig los
maar houden je altijd vast

in ons hoofd
in ons hart
in honderd herinneringen
dichtbij
blijf jij

We laten je stevig los
maar houden je altijd vast

iemand als jij
kan niet gaan
zo iemand blijft
je altijd bij

Liefs Marloes 
Op 17 september 2024
om 16:53 getekend door:
M.a.r.l.o.e.s.
Dit is niet ok
Lieve Karel,

Zo zaten we naast elkaar in de bus, grappen te maken en te gillen van de lach..

Zo checkten we altijd even bij elkaar in op kantoor..

Zo daagden we elkaar uit op de lastige managerszaken..

Zo spraken we uren over onze gezinnen en de toekomst..

Zo gaf je me feedback en ik gaf het je terug..

Zo werd het stil..
ongrijpbaar en onwerkelijk

Dankbaar ben ik voor alle mooie momenten die we samen hebben gehad, een warme en waardevolle herinnering neem ik mee. Je lach, je charme, je impact op iedereen om je heen, je luisterend oor en je energie.

Je blijft dichtbij al ben je nu ver weg.

Ik ga je missen,

Liefs, Marije 
Op 17 september 2024
om 16:12 getekend door:
M.a.r.i.j.e.
Dit is niet ok
Lieve Karel,

Soms zijn er collega's die je dag altijd even wat mooier maken als je ze tegen komt.

Jij was echt zo iemand. Jij kleurde elke ruimte die je binnen kwam. Je energie en warmte maakte dat ik onherroepelijk een glimlach kreeg.

Ik kijk met zoveel dankbaarheid terug naar alle momenten van samenwerken. Je oprechte interesse en je geweldige humor, man wat ga ik je missen. De laatste intensieve voorbereidingen op het event, blijken er echt 1 met een gouden randje.

Wat een geluk dat ik jou heb mogen leren kennen!

Liefs Meike 
Op 17 september 2024
om 15:30 getekend door:
M.e.i.k.e.
Dit is niet ok
Hey ouwe salesbaas,

Het doet me heel veel pijn om dit te schrijven, maar ik ben ontzettend blij dat ik de afgelopen 2 jaar lief en leed met je heb kunnen delen.

Het meest bijzondere is dat wij in veel opzichten enorm anders zijn, maar dat we vrijwel meteen juist elkaars verschillen waardeerden. Het onbegrensde vertrouwen wat jij mij gaf, had ik in jou.

We konden altijd vrijuit bij elkaar praten - er werd niet geoordeeld. Dit leidde tot goede discussies, maar ook tot heel veel plezier en lol in ons werk. Met Marc en anderen hebben we regelmatig tot tranen toe gelachen en dat is zeker terugkijkend zo enorm waardevol.

Verhalen genoeg. En die wil ik zeker nog delen met Leontine over een goede borrel.

Ik weet niet of ik voldoende geuit heb hoe erg ik jou waardeerde. Dus ik wil je bovenal bedanken.

Jij bent iemand die mensen raakt, en je hebt mij geraakt.

Ik ga je missen kerel.

Hidde 
Op 17 september 2024
om 15:03 getekend door:
H.i.d.d.e.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 
Dit register is aangemaakt door:
Namens medewerkers Novartis
op 17 september 2024
en blijft zichtbaar tot:
17 november 2024
Contact met beheerder >
Contact met Namens medewerkers Novartis:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Karel de Jongh

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto