Han van de Staay

Han van de Staay

22 maart 1955 - 14 oktober 2022
Met grote verslagenheid ontvingen wij het bericht dat onze Han (van de Staay) plotseling is overleden. Hoewel hij een jaar geleden met pensioen is gegaan, was hij nog steeds actief betrokken bij International Business van Zuyd Hogeschool. Zo was hij erelid van de personeelsvereniging en kartrekker bij de IBC pensionado-club.

Han was 40 jaar in dienst bij Zuyd en haar voorgangers. Hij is begonnen bij de tolk/vertaler opleiding, daarna bij International Business & Languages en vervolgens International Business. Hij was ook jarenlang actief in de CMR. Hij genoot van het begeleiden van studenten en ook het organiseren van internationale studiereizen was één van zijn passies.

We verliezen in Han een zeer geliefde (oud) collega en vriend, waar veel studenten en collega’s warme herinneringen aan hebben.
Om Han te beschrijven, komen we woorden te kort. Een mentor, een grapjas, altijd een luisterend oor, zijn betrokkenheid, zo zullen we Han blijven herinneren.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         61 t/m 76 van 76
Lieve Han,

Met veel ongeloof schrijf ik dit bericht. Ik kijk terug op een prachtige periode waarin we elkaar zoals jij het altijd mooi verwoordde: ‘neet es de docent en student, mèr es leuij vaan diech en doe’ hebben leren kennen. Ontzettend dankbaar ben ik voor alle positiviteit, warmte, raadzaamheid en bovenal humor die je meebracht en het feit dat er altijd een plekje aan jou tafel vrij was.
Ik bedank je vanuit de grond van mijn hart en koester alle mooie herinneringen.

Tot weerziens lieve Han.
Haw pin! 🤍 
Op 17 oktober 2022
om 17:09 getekend door:
J.o.s.y. .L.o.m.a.n.s.
Dit is niet ok
Sjieke miensj, fijne kollega...

Dank je wel! 
Op 17 oktober 2022
om 16:48 getekend door:
M.a.r.c.e.l. .S.c.h.m.i.t.z.
Dit is niet ok
Lieve Han, eerst was je mijn docent en coach, daarna mijn collega en Examencommissie maatje, en later mijn reisgenoot en vriend.
Ik heb er geen woorden voor ..., de mooie herinneringen met jou zullen altijd in mijn hart blijven. 
Op 17 oktober 2022
om 16:42 getekend door:
L.u.i.s.a.
Dit is niet ok
Ik heb er geen woorden voor. Ik zal je missen je was een hele fijne collega en er altijd met raad en daad. Heel veel sterkte voor je gezin Margo, Sander, Nienke en je trots Diede. 
Op 17 oktober 2022
om 16:08 getekend door:
A.n.g.e.l.i.q.u.e.
Dit is niet ok
Han was altijd behulpzaam en geduldig.
Veel sterkte toegewenst aan de nabestaanden. 
Op 17 oktober 2022
om 16:07 getekend door:
P.h.i.l.i.p.p.e.
Dit is niet ok
Woorden schieten tekort! Heel veel sterkte aan de nabestaanden. 
Op 17 oktober 2022
om 16:03 getekend door:
T.e.u.n. .S.i.m.o.n.s.
Dit is niet ok
Wat een verschrikkelijk nieuws. Het ga je goed beste Han. Bedankt voor alles en veel sterkte voor familie, vrienden en (ex)-collega´s 
Op 17 oktober 2022
om 15:55 getekend door:
T.o.m.
Dit is niet ok
Het is alweer 14 jaar geleden dat hij mij begeleidde in mijn HBO studie. Door hem heb ik de motivatie gevonden om door te gaan in de academische wereld. Ook daarna hadden we nog regelmatig contact. Bedankt Han voor alle mooie woorden en goede tips. Veel sterkte voor familie en vrienden!! 
Op 17 oktober 2022
om 15:34 getekend door:
N.i.c.o.
Dit is niet ok
Woorden schieten te kort! Han enorm bedankt voor de 4 jaar waarin je docent was, maar niet alleen dat. Je bijdrage naar onze studiereis in Colombia zal ik nooit vergeten en kijk ik nog elke dag met een glimlach op terug. De reünie bij jou thuis met een heerlijk diner. Bedankt voor alles Han!

Veel sterkte aan jouw familie voor dit plotselinge en ongetwijfeld moeilijke verlies. Ik weet zeker dat iedereen die Han gekend heeft hem gaat missen als mens!🤍 
Op 17 oktober 2022
om 15:31 getekend door:
N.i.d.â.l. .M.a.r.o.u.a.n.
Dit is niet ok
Os deerke, ozze Han. Toen ich dich aafgelaupe dinsdig nog sprook, zootse nog vol grappen. Binnekort zoeje we get gaon drinke, same mit Luisa en Josy. Det dae daag neet meer geit komme besef ich mich nog steeds neet. Han, ich kin dich neet genog bedanke veur de geweldige tied in Colombia, mer auch de periode daonao. Veur t feit detse nao ozze diploma oetreiking kwooms, en veur dien leve kaartje daonao. Zowie detse t zelf zeis, in Colombia hubbe we os lere kinne neet es de docent en student, mer es luuj van dich en doe. Ich gaon dich enorm misse. Han, bedááánk. ❤️ 
Op 17 oktober 2022
om 15:17 getekend door:
K.i.a.r.a.
Dit is niet ok
Geen woorden voor, wat een groot verlies. Heel veel sterkte voor de familie, vrienden, collega's en anderenabestaanden. Danika IB alumni 
Op 17 oktober 2022
om 14:23 getekend door:
D.a.n.i.k.a. .M.u.e.l.l.e.r.
Dit is niet ok
Nog steeds vol ongeloof typ ik dit berichtje. Hoe kan dit nou? Zó oneerlijk is dit. Onze Han die er niet meer is.

Lieve Han, wat is/was je geliefd. Jij maakte de wereld een stukje mooier. Jouw aanwezigheid maakte alles leuker. Jouw grapjes zorgden voor vééééle lachende gezichten. Zonder jou wordt het leven een stuk saaier en stiller.

De hemel is een héle mooie ster rijker.

Margo, Sander, Nienke en Diede, ik wens jullie alle liefde en kracht van de wereld toe om dit enorme verlies te kunnen verwerken en uiteindelijk een plekje te kunnen geven.

Ik denk aan jullie.

Veel liefs,
Carlijn 
Op 17 oktober 2022
om 14:02 getekend door:
C.a.r.l.i.j.n.
Dit is niet ok
Potverdorie Han, zo onverwacht! Je had het zo verdiend om nog jaren te mogen genieten. Veel sterkte voor jouw vrouw Margo, je zoon Sander en zijn vrouw, je kleinkind en jullie familie. 
Op 17 oktober 2022
om 13:55 getekend door:
P.a.t.r.i.c.k.
Dit is niet ok
Niet te bevatten dat jij er niet meer bent. De wereld is een stukje minder mooi geworden. 
Op 17 oktober 2022
om 13:53 getekend door:
E.s.t.h.e.r.
Dit is niet ok
Een triest en onverwacht nieuws is het plotseling overlijden van Han. Heel veel sterkte aan alle dierbaren.

Sandy Puts
HR adviseur IBC 
Op 17 oktober 2022
om 13:46 getekend door:
S.a.n.d.y. .P.u.t.s.
Dit is niet ok
Totaal onverwacht overvalt me het bericht dat Han is overleden. Ik wens zijn vrouw en kinderen heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies. Han is/was een lieve en fijne collega. Dat hij ruste in vrede.

collega Jos 
Op 17 oktober 2022
om 13:21 getekend door:
j.o.s. .d.e. .s.e.r.i.e.r.e.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 
Dit register is aangemaakt door:
Manon Niesten
op 17 oktober 2022
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met Manon Niesten:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Han van de Staay

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto