Han van de Staay

Han van de Staay

22 maart 1955 - 14 oktober 2022
Met grote verslagenheid ontvingen wij het bericht dat onze Han (van de Staay) plotseling is overleden. Hoewel hij een jaar geleden met pensioen is gegaan, was hij nog steeds actief betrokken bij International Business van Zuyd Hogeschool. Zo was hij erelid van de personeelsvereniging en kartrekker bij de IBC pensionado-club.

Han was 40 jaar in dienst bij Zuyd en haar voorgangers. Hij is begonnen bij de tolk/vertaler opleiding, daarna bij International Business & Languages en vervolgens International Business. Hij was ook jarenlang actief in de CMR. Hij genoot van het begeleiden van studenten en ook het organiseren van internationale studiereizen was één van zijn passies.

We verliezen in Han een zeer geliefde (oud) collega en vriend, waar veel studenten en collega’s warme herinneringen aan hebben.
Om Han te beschrijven, komen we woorden te kort. Een mentor, een grapjas, altijd een luisterend oor, zijn betrokkenheid, zo zullen we Han blijven herinneren.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         21 t/m 40 van 76        Volgende >
Ik herinner hem als een sympathieke man, nog een maand geleden verjaardagswensen gekregen van Han, en al 11 jaar geleden afgestudeerd aan IBL. Rust zacht! 
Op 19 oktober 2022
om 9:21 getekend door:
W.a.n.d.a.
Dit is niet ok
Wat een verdrietig nieuws. Wat was Han een leuke humoristische positieve collega’s. Sterkte voor zijn naasten, vrienden en collega’s 
Op 19 oktober 2022
om 8:51 getekend door:
J.e.a.n.i.n.e.
Dit is niet ok
A paragon of encouragement, kindness, and understanding.

As a professor, he always went beyond the call of duty to support not only his own students but any and all who appeared in need of a helping hand.

My deepest sympathy goes out to his friends and family. 
Op 19 oktober 2022
om 5:28 getekend door:
F.e.m.k.e.
Dit is niet ok
Lieve Han,

Wat een mooie herinneringen heb ik aan jou, als docent bij de Vertaalacademie en later als collega bij IBC.
Onze mooie en waardevolle gesprekken, jouw lach en humor, je positiviteit, je vertrouwen in mensen.
Ik ga je missen.
Heel veel sterkte voor familie, vrienden en collega’s bij Zuyd/IBC.
Jeanette 
Op 18 oktober 2022
om 23:16 getekend door:
J.e.a.n.e.t.t.e.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte 
Op 18 oktober 2022
om 21:09 getekend door:
J.e.f. .e.n. .R.i.a. .v.a.n. .L.o.o.
Dit is niet ok
In augustus 1981 maakte ook Han deel uit van het kleine team dat samen de Opleiding Tolk Vertaler opstartte.
Hard werken, flexibel zijn, samenwerken, maar wat hebben we vooral ook heel veel gelachen met zijn allen in die beginjaren.
De herinneringen aan Han in die jaren geeft troost.
Margo, familie en vrienden, veel sterkte.
Lilian Bastings 
Op 18 oktober 2022
om 20:56 getekend door:
L.i.l.i.a.n. .B.a.s.t.i.n.g.s.
Dit is niet ok
Veel sterkte aan de familie en nabestaanden. Ik heb met Han van 2012 tot 2014 in de CMR gezeten en het was geweldig om met hem samen te werken. Han was altijd vrolijk, geduldig, en nam de tijd voor studenten. Hij was een rolmodel en ik heb veel van hem geleerd. 
Op 18 oktober 2022
om 20:51 getekend door:
N.o.e.l. .v.a.n. .H.e.e.s.e.w.i.j.k.
Dit is niet ok
Wat een ontzettend verdrietig nieuws. Woorden schieten tekort. Han was een fijne collega. Ik zal 'm nooit vergeten.

Heel veel sterkte Margo, Sander, Nienke en Diede 
Op 18 oktober 2022
om 17:09 getekend door:
J.a.c.k. .P.l.e.u.m.e.e.k.e.r.s.
Dit is niet ok
Beste familie en vrienden van Han,

Ik weet het nog goed hoe radeloos ik was als jonge 20 jarige knul. Net van de hotelschool afgeschopt en zonder ook maar enig benul van de wereld kwam ik via via met Han in gesprek over de studie IB. Han gaf me met een lach een gevoel van vertrouwen en dat ik hier goed zou zitten en adopteerde mij op de studie International Business zoals een liefdevolle familie met een aangespoeld zwerfkatje zou doen.

Ruim 4 jaar later stond ik afgelopen zomer nog aan zijn zij tijdens de diploma-uitreiking. Mijn ouders wilden er vandoor alleen wilde ik nog even langs Han. Ik vertelde hem dat ik dit allemaal aan hem te danken had, en dat ik zonder zijn overtuiging zonder diploma had gestaan. Hij gaf als een goed heilig man aan dat ik het toch echt aan mijzelf te danken had. De cijfers zeker, maar ik blijf er bij dat ik mijn diploma niet zonder Han had kunnen halen, het vertrouwen wat hij uitstraalde en hoe hij mij met open armen ontving terwijl ik overal weggestuurd was, zal ik nooit vergeten.

Mijn dank aan Han is groot geweest en zelfs tekenend voor mijn leven. Het was een enorm goede man aan wie ik warme herinneringen over houd en ik wens zijn nabestaanden dan ook het aller beste. Veel te vroeg is hij gegaan, maar in mijn gedachte zal hij nog lang bestaan. 
Op 18 oktober 2022
om 16:43 getekend door:
J.o.n.a.s. .V.e.r.m.e.u.l.e.n.
Dit is niet ok
Ik ken Han vooral van de vele, korte ontmoetingen in de docentenkamer. En ik kreeg dan altijd meteen goede zin, door Han's glimlach en positieve uitstraling. Het is een kwaliteit die we meer nodig hebben in een tijd van in onze bubbel blijven hangen. Ik ben Han dan ook heel dankbaar daarvoor en zal proberen ervan te leren.
Veel sterkte allemaal. 
Op 18 oktober 2022
om 15:49 getekend door:
D.a.v.e. .K.r.a.p.e.l.s.
Dit is niet ok
Gecondoleerd aan Margo, Sander, Nienke en Diede. Dit is een groot verlies. Han was een inspirerende docent en een geweldige collega. Ik vond het heerlijk met hem zijn internationale studiereis naar Colombia mee te plannen, en wens iedereen veel sterkte toe met dit verlies. 
Op 18 oktober 2022
om 14:57 getekend door:
K.e.v.i.n. .F.u.c.h.s.
Dit is niet ok
Mensen,

Ik ben ernorm geschrokken en ook aangedaan, merk ik, door dit verschrikkelijke bericht. Ik heb nog niet eens zo lang geleden nog contact met Han gehad, met wie ik jaren in de CMR gezeten heb, en toen was er nog niets aan hem te merken; in tegendeel, zijn humor had hij nog. Ika zijn directe familie en collega's alleen maar heel veel sterkte toewensen. Ik zal hem in ieder geval niet vergeten en hem herinneren als prima en betrokken collega, met veel humor en relativeringsvermogen. 
Op 18 oktober 2022
om 12:29 getekend door:
J.a.n. .b.e.r.t.h.o.l.e.t.
Dit is niet ok
Van harte gecondoleerd met het plotse overlijden van Han, niet te bevatten. Veel sterkte gewenst aan de familie en zijn vrienden. Rust zacht Han 
Op 18 oktober 2022
om 12:17 getekend door:
H.i.l.d.e.
Dit is niet ok
Gecondoleerd met het verlies van Han enorm veel kracht toegewenst aan de familie. 
Op 18 oktober 2022
om 11:47 getekend door:
J.o.h.n.
Dit is niet ok
Wat een verschrikkelijk verdrietig nieuws. Wat een leuke, lieve en humoristische collega was Han. Sterkte voor zijn gezin en voor zijn vrienden en collega's in Maastricht. 
Op 18 oktober 2022
om 11:25 getekend door:
A.n.n.e.m.i.e. .J.o.n.g.e.n.
Dit is niet ok
Een topper, altijd met een lach op zijn gezicht, dat gaan we missen. Gecondoleerd en heel veel sterkte voor familie, vrienden, kennissen en (oud-)collega's. 
Op 18 oktober 2022
om 10:56 getekend door:
B.o.b. .T.o.s.s.a.i.n.t.
Dit is niet ok
Gecondoleerd aan familie. Ik ben erg verdrietig om dit te horen. Han heeft zich voor mij ingezet zodat ik mijn studie kon afmaken. Daarvoor ben ik hem nog steeds heel dankbaar. Nogmaals sterkte aan allen. 
Op 18 oktober 2022
om 10:55 getekend door:
E.t.i.e.n.n.e. .D.
Dit is niet ok
Wat een vreselijk bericht. Ik kon altijd zo gezellig met je kletsen als ik de minor Spaans kwam geven op de Brusselseweg. Veel sterkte voor de familie en vele vrienden. 
Op 18 oktober 2022
om 10:52 getekend door:
Y.v.o.n.n.e. .T.i.s.s.e.n.
Dit is niet ok
Een fijn mens. Gecondoleerd en heel veel sterkte voor familie, vrienden, kennissen en (oud-)collega's. 
Op 18 oktober 2022
om 10:38 getekend door:
R.i.n.a.
Dit is niet ok
Onwerkelijk en geen woorden. Wat was het een shock toen we zaterdag het bericht ontvingen. Wat een geweldig mens was je met een humor wat uniek was en is. Wij gaan je enorm missen Han, niet alleen via de appjes , het zwembad ,maar ook bij alle activiteiten met een pilske die we samen zouden gaan doen. Je lachende en twinkelende ogen en serieuze smoel bij een grap of opmerking gaan we daarbij enorm missen.

Ik wens Margo, Sander, Nienke en Diede heel veel sterkte en kracht toe. Wat Carlijn al zei, de hemel heeft er een hele mooie twinkelende ster bij. 
Op 18 oktober 2022
om 10:19 getekend door:
M.a.u.r.i.c.e.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Manon Niesten
op 17 oktober 2022
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met Manon Niesten:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Han van de Staay

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto