Wally Tax

Wally Tax

14 februari 1948 - 10 april 2005

een appeltje en een glas melk zijn voor mij voldoende

De veelzijdige zanger/entertainer Wladimir Tax is vandaag door een nog onbekende oorzaak overleden in zijn woning in Amsterdam.

Tax maakte furore met de sixtiesband de Outsiders en schreef liedjes voor vele bekenden artiesten.

Wally Tax is 57 jaar geworden.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         141 t/m 160 van 345        Volgende >
Sorry allemaal. Luc Taekema was druk in de weer om een monument op het graf van Wally te laten plaatsen. Er is al een ontwerp. Helaas is Luc zelf op 4 november overleden, ik zal snel zorgen dat het weer opgepakt wordt. Was zelf eerst bezig met het begraven van Luc. Ik ben momenteel juridisch eigenaar van het graf, geloof ik. Er wordt aan gewerkt!
groeten, Marian (vrouw van Luc) 
Op 28 december 2005
om 22:37 getekend door:
M.a.r.i.a.n.
Dit is niet ok
goed dat er mensen zijn die hem niet veregeten
eind van het jaar ben ik weer terug in nederland en zal hem weer bezoeken
zal ook opzoek gaan wat er met zijn laatste rustplaats gaat gebeuren
het is raining in mij heart 
Op 11 december 2005
om 20:58 getekend door:
t.o.n.
Dit is niet ok
 
Op 11 december 2005
om 20:51 getekend door:
t.o.n.
Dit is niet ok
Het overlijden van Wally Tax, is en blijft een groot verlies. Jammer dat zijn leven de laatste jaren zo triest is geweest, voor hemzelf. Hij is nu verenigd met zijn grote liefde. 
Op 10 december 2005
om 16:50 getekend door:
l.e.e.n. .v.a.n. .d.e.r. .h.a.m.m.e.n.
Dit is niet ok
Muziek van wally blijft
onsterfelijk 
Op 8 december 2005
om 15:16 getekend door:
t.o.o.n.
Dit is niet ok
wally tax.

ik had nog nooit van wally tax gehoord toen ik zijn muziek hoorde. en het klinke meteen goed. zijn liefde voor de muziek, was volgens mij erg groot. want iedere. lied was vroeger wel een topper.zijn the story of mij life is mijn favorite.pracht nummer. nou wally tax. bedankt voor de muziek die je hebt achter gelaten voor ons ben ik je eeuwig dankbaar voor,

**wally tax** *rip*

wee meat again 
Op 6 december 2005
om 14:32 getekend door:
a.o.n.e.
Dit is niet ok
Jammer dat je er niet meer bent Wally, heb vooral van je genoten in The Ousiders tijd. Je had een fantastische stem en was in mijn jeugd één van m'n popidolen in Nederland. bedankt voor de fijne tijd. 
Op 2 december 2005
om 10:46 getekend door:
e.e.n. .f.a.n.
Dit is niet ok
Je bent en blijft een fijne jeugdherinnering. Rust zacht, jongen !! 
Op 30 november 2005
om 23:17 getekend door:
F.r.i.t.s. .R.o.s.b.a.g.
Dit is niet ok
Een bijzonder mens, een Outsider is ons ontvallen. Rust zacht Wally. Ik zal je muziek nog heel vaak beluisteren en hierbij een traan wegpinken. 
Op 30 november 2005
om 19:03 getekend door:
F.r.a.n.k.
Dit is niet ok
ben 2 keer terug geweest uit spanje maar de laatste rust plaats voor zo,n groot artiest ziet er heel erg triest uit ik kan geen andere manier vinden ook niet op andere sytes om andere te ontmoeten om het er beter uit te laten zien
graag reactie,s naar. ajblancke@hotmail.com

laat zijn muziek voort leven ook nu hij er niet meer is afz.ton 
Op 30 november 2005
om 15:52 getekend door:
t.o.n. .b.l.a.n.c.k.e.
Dit is niet ok
it,s raining in my heart 
Op 30 november 2005
om 15:37 getekend door:
t.o.n. .b.l.a.n.c.k.e.
Dit is niet ok
Wally de tijd is gekomen dat je je rust mag nemen.
Ik wens de familie en vrienden veel sterkte met dit verlies .
Wally we hadden veel plezier in onze jaren.
een oud collega. 
Op 30 november 2005
om 9:39 getekend door:
f.r.e.d.
Dit is niet ok
Lieve Wally,
Je hebt weleens gezegd dat de angst voor het hiernamaals je op de been hield. Ik hoopte daarom voor jou dat het dus inderdaad helemaal definitief voorbij zou zijn. Maar mocht dat niet het geval zijn, ben je nu wel in goed gezelschap. Want Luc Taekema, die jou zo liefdevol naar het graf gedragen heeft, en het benefietconcert in Paradiso heeft georganiseerd (met George samen) is je op 4 november gevolgd. Oh wat hoop ik nu dat er wel een hiernamaals is, waar jullie samen een borrel kunnen drinken, en goede gesprekken kunnen voeren over muziek en de onzin van het bestaan.
Marian 
Op 29 november 2005
om 10:35 getekend door:
M.a.r.i.a.n.
Dit is niet ok
Wat een mooie jeugd gehad ,lid van de fanclub geweest, alle singles in huis en dan nog alle Lp s,drumstokjes gekregen van Leen op en optreden in Spykenisse, handtekeningen van allemaal,en een mooie affiche van hun in parijs .Wally bedankt je zingt hier nog alle weken door de boxen en dat was zo en zal altijd zo blijven .Touch
Cees 
Op 13 november 2005
om 17:06 getekend door:
C.e.e.s. .d.e. .K.o.e.
Dit is niet ok
Gevoelige mensen (mensen met het hart op de juiste plaats) hebben al tijden last van 'zware jaren'.) Wally heeft als gevoelsmens die mooie zestiger jaren met de flowerpower (denk ik) toch wel flink genoten. Zie hem zo voor me ; flitsend door het Amsterdamse centrum. Wat een pracht van een verschijning en .. hij wist het!
Jammer dat hij zoveel tegen en rampspoed mee heeft moeten maken. Wij allemaal hadden het hem zo anders en beter gegund!!
De familie wens ik ook de komende tijd alle sterkte toe en Wally Dank je voor veel!! Jaap 
Op 7 november 2005
om 13:21 getekend door:
j.a.a.p. .k.l.e.i.n.
Dit is niet ok
De enige echte outsider is niet meer hij ziet het nu vanaf de inside
wally thanks for the music 
Op 27 oktober 2005
om 10:57 getekend door:
H.e.n.k.
Dit is niet ok
Lieve, lieve familie en vrienden van Wally. Wat een leegte telkens als ik naar de forohoesjes van zijn singles kijk en naar de muziek luister voel ik een leegte. Een leegte van Wally is er niet meer. Hoe vaak keek ik naar de videobanden terug waarop hij een intervieuw gaf. Hoe vaak zag ik die treurige ogen en die verschrikte blik.
Ik wist het Wally het ging toen niet goed met je maar wat heb je toch een schitterende erfenis aan muziek achtergelaten. Wat mogen we je toch dankbaar zijn dat je het toch maar geflikt heb. Ik vergeleek the outsiders
altijd met de pretty things ruig en vooral messcherpe muziek. Toen ik jaren geleden vernam dat Brian Pendleton gitarist van de pretty things eenzaam en alleen overleden was en toen ook hoorde dat jij er niet meer was voelde ik pijn. Pijn van eenzaamheid.
Wat heeft George jou bijgestaan misschien dacht je wel ik sta alleen neen, makker je had vrienden zat alleen niet in de buurt. Ik hoop dat straks op 10 april weer een grrot feest in paradiso gegeven wordt ter nagedachtenis van de verlossing van jouw pijnen. Wally lieve vriend ik mis je. Jij hebt mijn jeugd bepaalt. Jij hebt mijn muzikale voorkeur bepaalt. Jij gaf mij op latere leeftijd toen ik las hoe veel jij van Laurie hield een wijze les in houden van.

Wally, bedankt voor alles slaap zacht vriend. 
Op 20 oktober 2005
om 20:18 getekend door:
5.3. .l.e.n.t.e.s. .j.o.n.g.
Dit is niet ok
Mijn goede vriend Frans liet mij vol trots de single felt I wanted to cry zien. Ik was verkocht alleen ik was pas 13 en kon niet alle singles kopen. Wat een zanger wat een kerel wat een idool.
Later veel later naar de Boerderij in Zoetermeer voor een reunieconcert. Op drums Buzz, basgitaar Appie Rammers, zang Wally Tax wat was dat konsert goed en wat een emotie ik voelde me weer 18 ik voelde de energie door mijn lijf kolken. Het schokkende nieuws Wally is dood. Hup voor een laatste eerbetoon naar Paradiso Wally je was er ik voelde het. Je schoenen op de stoel. Wat heb je veel gegeven en wat ben je toch op het laatst vergeten maar niet door mij en velen. Wally rust zacht beste vriend.
Je hebt ons doen laten geieten en ons laten voelen dat we erbij hoorden. Eens een outsider altijd een outsider. Wally tot later en zing voor ons miss wonderful. Dag kanjer 
Op 20 oktober 2005
om 15:33 getekend door:
g.e.r. .a.r.k.e.s.t.e.e.
Dit is niet ok
Ik besef hoe waardevol het is geweest wat er is geweest in die jaren dat Wally en ik lange gesprekken hadden en samen speelden , ik mis Wally , maar door zijn muziek is hij dichtbij en daar ging het ook om tenslotte. Ik deel het verdriet van een ieder die dit zo voelt en Wally kende als mens en muzikant. 
Op 9 oktober 2005
om 1:28 getekend door:
R.o.b. .A.n.t.e.n.b.r.i.n.k.
Dit is niet ok
Ik kwam Wally in een flits tegen op het C.S van Amsterdam. Zijn muziek kende ik wel maar nu liep hij met lange wapperende haren, in een lange jas snel langs mij heen, recht voor zich uit kijkend. Om hem heen bestond niemand. Ik dacht nog: Hé Wally waar ga je heen ?
Rust zacht 
Op 3 oktober 2005
om 13:45 getekend door:
T.o.n.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 18      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
pz
op 10 april 2005

Contact met beheerder >
Contact met pz:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto