Danielle Prosman

Danielle Prosman

25 september 1996 - 12 augustus 2024

Uit het oog, nooit uit het hart

Wat gaan wij je missen lieve Daan. Je leeft voort in onze gedachten, voor altijd.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 30        Volgende >
Happy birthday Daniëlle, forever 27.

Je zit nog steeds in m'n hoofd en in m'n hart.

Had ik je maar oprecht nog kunnen zeggen hoeveel ik om je gaf. 
Op 26 september 2024
om 12:27 getekend door:
Z.a.i.n.
Dit is niet ok
Happy Birthday in heaven Daantje💖✨ Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk. 
Op 25 september 2024
om 17:51 getekend door:
M.a.n.o.n.
Dit is niet ok
Lieve Daniëlle,

Helaas hoorde ik vandaag het vreselijke nieuws. Ik kende je nog maar net, we zaten in hetzelfde groepje bij de paravet opleiding.

Je was energiek, direct en ik moest erg om je lachen (vooral het verhaal met de koe). Je nam geen blad voor de mond en als je iemand niet leuk vond, dan zei je dat ook. Ik kon dat meteen waarderen.

Ik zou willen dat ik je beter had leren kennen. Ook had ik nu eindelijk iemand die ook met factor 50 in haar tas rondliep, wat een verademing.

Ik hoop dat je nu tussen de beestjes bent. Rust zacht.

Liefs,

Robin 
Op 11 september 2024
om 20:42 getekend door:
R.o.b.i.n.
Dit is niet ok
Daniëlle,

Je afwezigheid in de klas zal absoluut gevoeld worden.

Als docent heb ik niet het diepe contact met je gehad als dat je klasgenoten dat hadden. Toch hebben je nieuwsgierigheid en enthousiasme zeker indruk gemaakt.

Veel sterkte voor iedereen. 
Op 7 september 2024
om 12:22 getekend door:
J.a.n.n.e.k.e. .(.O.O.J.).
Dit is niet ok
Lieve Danielle,

Dat ik vandaag bericht kreeg kwam het niet meteen bij mij door. Later kwam het besef.

Ik kende je pas een paar maanden.
Jouw vrolijkheid, niks te gek, gek van konijnen en voor de vakantie nog uitgebreid je vakantie plannen mogen horen op school.

Het zal raar zijn een plek minder in de klas.

Hopelijk heb je nu rust en kun je nu knuffelen met al je konijnen en andere dierenvriendjes.

Heel veel sterkte aan jouw familie, je zal gemist worden.

Liefs, Emily 
Op 3 september 2024
om 21:25 getekend door:
E.m.i.l.y.
Dit is niet ok
Lieve danielle,

Het spijt me zo dat ik je niet eerder kon helpen…

Ik kende je nog niet zo lang, maar ik wist dat we goede vrienden zouden worden. Ik en je gehele klas gaat je missen❤️

Heel veel sterkte toegewenst aan de familie

Liefs, Yanick 
Op 3 september 2024
om 17:57 getekend door:
Y.a.n.i.c.k. .C.o.c.h.a.v.i.
Dit is niet ok
Lieve Danielle,

Net als jouw klasgenootjes kreeg ook ik net het schokkende bericht via E-mail dat je uit het leven bent gestapt.

Ik kan mij herinneren dat je een noodoproep had geplaatst in onze groepsapp voor een woonplek. Op 11 augustus stuurde ik je een berichtje, maar tot heden niks gekregen en weet nu waarom.

Nooit door gehad dat het zo zwaar voor je was. Je was altijd zo vrolijk en positief. Je had ontzettend leuke humor waar ik altijd om moest lachen en je directe meningen. Ik waardeerde dit altijd enorm bij je!

Op onze eerste schooldag was jij degene waar ik naartoe trok en veilig voelde. Ik vond veel van mezelf bij jou en wil je daar eeuwig voor bedanken.

Bij elke lesdag die we in het vervolg zullen hebben, zal ik ongetwijfeld aan je denken en je missen. En niet alleen daar, maar ook bij elk konijntje en koe die ik zie.

Nu weet ik zeker dat we nooit meer zullen carpoolen naar school, maar ik weet nu dat je je laatste rit inmiddels hebt gemaakt naar een plekje waar je je rust hebt kunnen vinden.

Rust zacht lieverd ❤️

Liefs,
Corina 
Op 3 september 2024
om 16:16 getekend door:
C.o.r.i.n.a. .O.u.w.e.h.a.n.d.
Dit is niet ok
Lieve Danielle, we hebben elkaar maar kort meegemaakt op de maandagochtend bij Vogelklas Karel Schot, eigenlijk kende ik je niet zo goed, jij aan het werk binnen en ik bij de balie.
Het nieuws heeft mij een diepe schok gegeven, maar ook respect.
Nu heb je de rust waar je naar op zoek was en het niet kon vinden. 
Op 2 september 2024
om 13:52 getekend door:
C.h.r.i.s.t.a. .v.a.n. .H.e.r.k.
Dit is niet ok
Eendjes waren je favoriet :) die schattige bruine, of die heel zielige met botulisme die we dan samen oplapten. In ieder eendje zie ik jou, dus uit het oog zal je nooit zijn 
Op 2 september 2024
om 12:17 getekend door:
C.h.e.y.e.n.n.e.
Dit is niet ok
Hey Danielle

In 2020 liepen we elkaar weer tegen het lijf en leerde ik je pas echt kennen. Het was intensief en diepgaand, we kwamen allebei uit een diep dal, een moeilijk leven en vonden heil bij elkaar. Wat ik altijd leuk vond is dat we elkaar bewonderden voor elkaars doorzettingsvermogen en ambitie.
Uiteindelijk werden we toch maar vrienden, waar ik nog lang liefdesverdriet om heb gehad. Ik ben sindsdien nooit meer zo verliefd op iemand geweest.

Als een vriend was ik om de zoveel maanden iemand waar je diepe gesprekken mee voerde, misschien iets dat je niet kon of wilde doen met mensen die dichterbij je stonden. Ik was trots dat je je veilig bij me voelde om je muren af te breken en kwetsbaar te zijn, waardoor soms toch ineens weer een vonk ontstond tussen ons. Dat bleef even, maar daarna verdween je altijd weer. Ook om mijn emoties te beschermen zei je een keer, maar ik denk ook voor jezelf. Dan duurde het maanden tot je toch weer contact opnam of op me reageerde. Ik heb dat altijd moeilijk gevonden, maar was altijd blij om van je te horen.

Ik was bang dat mijn liefde en zorgzaamheid je zou afschrikken dus hield ik het erg oppervlakkig en probeerde je zoveel mogelijk je ruimte te geven. Ik wist dat je een zwaar leven had en bagage, dus dit was altijd mega moeilijk voor mij om te balanceren omdat ik je zo graag wilde helpen.

Afgelopen juli nam je contact op om te vragen of ik een plek kende waar je kon wonen. Ik gaf aan dat ik misschien een plekje zou krijgen in september. Je vroeg of ik wilde samenwonen, dat vond ik superleuk. Toen ik het appartement kreeg vertelde ik je dat je welkom was om te verblijven om je leven te bouwen, net zo lang tot je zelf weg wilde. Je was super dankbaar en zoals gewoonlijk groeiden we weer naar elkaar. Ik was erg enthousiast om meer tijd met je te spenderen omdat je zo erg een verrijking van mijn leven was altijd: Je vrolijkheid, je enthousiasme, je zorgzaamheid, je humor, je lach…
Het laatste gesprek dat we hadden was een week voor die dag, over een tweede game PC die ik voor je wilde neerzetten. Je wist het niet, maar dat wilde ik als cadeautje aan je geven zodat we samen konden spelen in de huiskamer.

Ik heb je meegemaakt in je diepe dalen, ik heb je meegemaakt als vrolijk warm mens. Ik vind jou, in je volledigheid een prachtig mens. Ik gunde je het geluk zo erg, zelfs als ik daar geen onderdeel van zou zijn. Ik had stiekem altijd hoop je tegen te komen, gelukkig met een liefdevolle partner, een fijn huis met alle dieren die je maar wilde naast je werk bij een dierenarts.

Nu ben je niet meer. Het nieuws valt me erg zwaar, ik heb sinds dat ik het weet elke dag gehuild, ik vrees dat ik voor de rest van mijn leven op willekeurige momenten erg veel verdriet om je zal hebben. Ik wou dat je gelukkig kon zijn. Ik hoop dat je nu gelukkig bent.

Rust zacht lieve Danielle. Ik zal je nooit vergeten. 
Op 23 augustus 2024
om 1:15 getekend door:
Z.a.i.n.
Dit is niet ok
Danielle,

Lang heb ik je niet gekend, dat vind ik heel erg jammer. Wat was jij een fijn persoon, jouw lach was aanstekelijk. Mijn hart breekt als ik denk aan hoe je je gevoeld had moeten hebben om deze beslissing te maken.

Ik had je graag nog in de kliniek gezien, maar misschien kan je daarboven nog doen waar je van hield. Misschien knuffel je nu wel met alle diertjes die de kliniek zijn binnengekomen maar nooit meer zijn vertrokken. Dan zijn we toch soort van collega’s!

Ik hoop in ieder geval dat je de rust hebt gevonden die je zocht.

Sterkte aan alle nabestaanden,

Taylor 
Op 22 augustus 2024
om 13:25 getekend door:
T.a.y.l.o.r.
Dit is niet ok
Lieve Danielle en vrienden,

Ik ben heel erg dankbaar dat ik jou heb mogen ontmoeten. De manier waarop jij elke ochtend binnen kwam zal ernorm gemist worden. Jouw bubbelige persoonlijkheid zal ik niet snel vergeten. Haar passie was dieren en dat kon je heel erg merken.

Danielle rust zacht.

Voor haar vrienden, heel veel sterkte en mijn oprechte deelnemen.

Mandy, stagebegeleider. 
Op 21 augustus 2024
om 12:07 getekend door:
M.a.n.d.y. .K.o.h.t.z.
Dit is niet ok
Lieve Daniëlle, je bent een van de oprecht liefste mensen die ik ooit heb mogen ontmoeten. Je enthousiaste en zachte energie straalde altijd uit op de dieren en mensen waarmee je werkte. Je wordt gemist 
Op 20 augustus 2024
om 15:22 getekend door:
F.l.o.r.i.n.e.
Dit is niet ok
Lieve Danielle, ik heb helaas maar kort van jouw aanwezigheid kunnen genieten, maar die weken die we samen op vakantie hebbben deed me voelen alsof ik je al mijn hele leven kende. Niemand kan ons afpakken dat we samen een berg hebben beklommen waar we letterlijk en figuurlijk door pieken en dalen zijn gegaan. Ik heb zelden iemand gezien met zo een vriendelijke en open karakter. Wat vreselijk zonde dat je die positieve energie die jij op mensen achterliet niet voor jezelf kon gebruiken. Ik hoop dat jij nu je rust vindt. Ik zal je missen. 
Op 20 augustus 2024
om 14:12 getekend door:
R.a.f.a.e.l.
Dit is niet ok
Lieve Daniëlle,

Ik kan het nog steeds niet geloven..
Zo’n lieve leuke meid waar je over alles (en over niets) mee kon praten.
Waar je mee kon lachen en huilen.
Die altijd klaar stond voor iedereen.
Ik hoop dat je de rust hebt gevonden die je zocht.

Rust zacht, liefs, Rick 
Op 20 augustus 2024
om 10:39 getekend door:
R.i.c.k.
Dit is niet ok
Allerliefste Daantje,
Wat een ongelofelijk naar bericht. Ik kan het niet geloven.Ik begrijp het niet.
Zo verdrietig dat je deze beslissing hebt genomen. We moeten hem respecteren, maar ik begrijp het niet.
Zo'n mooie ziel, zo lief, zo enorm intelligent.
Ik vind het zo verdrietig waarom je zou denken dat er geen ruimte voor jou is in deze wereld.
Maar ja, niemand kan in jouw gevoelsleven kijken en in jouw hoofd.
Je hebt enorm veel geleden..
En ik hoop dat je rust vind. Lieve Daan, voor altijd in ons hart.
Geen woorden voor, wat een gemis💔 
Op 20 augustus 2024
om 7:47 getekend door:
C.y.n.t.h.i.a.,. .K.a.t.i.e.&.S.a.r.a.
Dit is niet ok
Dear Danielle,
It is very sad that you had to leave like this. Even though we knew each other for a very short time, this news touched me very strongly and not an hour goes by when I don't think about you and how sorry I feel for what happend. You were a very sweet, funny and energetic girl who made every moment on our trip more alive. Too bad, that we wont be able to make another one together. :(
I just hope you found a place full of joy and peace.
We'll miss you..sweet soul. 
Op 19 augustus 2024
om 18:45 getekend door:
J.o.n.a.
Dit is niet ok
Lieve Daniëlle, ik herinner me je als een vrouw met een enorm groot hart, groot inlevingsvermogen en zachte pure uitstraling. Als jij ergens binnen kwam verzachtte de sfeer. Dat hebben niet veel mensen. Bij de Wildopvang heb ik van jou en je knuffels genoten. De wereld heeft wat glans verloren omdat jij er niet meer bent. Liefs en sterkte voor iedereen die jou moet missen. Liefs, Charissa 
Op 19 augustus 2024
om 16:14 getekend door:
C.h.a.r.i.s.s.a. .Z.w.a.n.e.n.b.e.r.g.-.C.o.r.n.e.l.
Dit is niet ok
Lieve, lieve Daniëlle, wat intens verdrietig dat je er niet meer bent. Jouw gulle lach, lieve karakter en liefde voor dieren zijn een groot gemis. Zelden heb ik iemand zó puur, eerlijk en lief ontmoet. Ik hoop dat je je rust hebt gevonden. Voor altijd in ons hart. Willeke, Aad, Esmee en Michael. 
Op 19 augustus 2024
om 12:28 getekend door:
W.i.l.l.e.k.e.
Dit is niet ok
Danielle my best friend and soul mate, I'll cherish every memory we shared together forever. Being with you were the happiest moments of my life. My heart is forever broken. I will love and miss you always ❤️ I hope you have found peace .Until I see you again fly high beautiful ❤️ Love Ethan xxx 
Op 19 augustus 2024
om 7:45 getekend door:
E.t.h.a.n.
Dit is niet ok
       1 2       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Manon
op 17 augustus 2024
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met Manon:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Danielle Prosman

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto