Piet / PAJ Klijs

Piet / PAJ Klijs

25 februari 1948 - 1 mei 2023

“Piet is Piet”

Hij is onverwachts uit ons leven gefietst.
We missen hem nu al.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 30        Volgende >
Ik heb Piet zoals zovelen leren kennen als leerling, wat een geweldige leraar was hij en wat een inzicht had hij om het beste uit iedere leerling te halen! Daarna in mijn studietijd nog een paar keer ouderwets gezellig in een kroeg bijgepraat, een geweldig mens! Piet, iedereen zal jou missen, maar zeker je familie en vrienden, heel veel sterkte voor allen! 
Op 13 juni 2023
om 18:29 getekend door:
O.t.t.o. .I.l.l.i.n.g.
Dit is niet ok
Beste familieleden en vrienden, namens de familie Klockenbrink willen wij jullie heel veel sterkte wensen met dit enorme verlies. Wij houden Piet in gedachten als de vrolijke sociale man op de camping met wie we veel beleefd en gelachen hebben.
Lieve Piet rust zacht. 
Op 11 mei 2023
om 15:13 getekend door:
A.n.j.a. .K.l.o.c.k.e.n.b.r.i.n.k.
Dit is niet ok
Beste familie en vrienden van Piet,
Gecondoleerd met dit onverwachte verlies. Ik heb enkele jaren wiskunde les gehad van Piet op het Mencia, fantastische(!) leraar en er werd altijd gezellig gekletst over voetbal en golf. Hij zal gemist worden. 
Op 9 mei 2023
om 8:25 getekend door:
J.u.d.i.t.h. .P.e.e.t.e.r.s.
Dit is niet ok
Piet is Piet, Piet was Piet. Gecondoleerd allen. Heb Piet in 1972 leren kennen als trainer bij FCH, hij liet mij debuteren als 15 jarige in het 1e elftal. Maar van Piet ook leren rikken, tafeltennissen.toto invullen in Bernhardsingel, bal hooghouden, spelregelwedstrijden en noem maar op. Samen (via vv Breda) naar PTT Breda, mooie prachtige tijd. Cafe Lokhoff en daarna eigen kantine, waar de bijles wiskunde ook gewoon doorging. Maar ook eigenzinnig en goed voor zichzelf. Fijn deze man meegemaakt te hebben. We gaan het nog vaker over Piet hebben. 
Op 8 mei 2023
om 10:03 getekend door:
M.i.c.h.a.e.l. .v.a.n. .E.g.e.r.a.a.t. .e.n. .P.e.l.l.e.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte met dit grote verlies. 
Op 7 mei 2023
om 19:52 getekend door:
A.n.t.o.o.n. .e.n. .A.n.n.e.k.e. .N.o.u.w.s.
Dit is niet ok
Piet als wiskunde en voetbaltrainer (Beek Vooruit) gekend. Fantastische vent. Hele goede wiskundeleraar en geweldig hoe hij met zn leerlingen omging. Zo makkelijk en relaxed. Kwam hem als leerling en daarna natuurlijk ook nog wel eens tegen in de kroeg.
Fijne vent en jammer dat hij er niet meer is. Sterkte voor de familie. 
Op 7 mei 2023
om 10:28 getekend door:
L.o.e.k.
Dit is niet ok
Ik heb Piet leren kennen als mijn voetbaltrainer van PPT Breda in de jaren 80. Ik herinner me Piet als een bijzonder aimabel mens en fijne trainer. Een heel gezellige tijd met hem en anderen beleefd in die jaren. Het bericht dat hij zo onverwachts en te jong is overleden heeft me erg aangegrepen ondanks dat ik al jaren geen contact meer met hem heb gehad. Zijn uitvaartplechtigheid was indrukwekkend. Hij moet een fantastische vader en opa zijn geweest. De woorden van zijn dochter Lizzy zeiden genoeg. Mijn complimenten. Ik wens de familie heel veel sterkte met het verlies van Piet. Ik zal Piet niet vergeten. Piet was inderdaad Piet.

Toon van der Galiën 
Op 7 mei 2023
om 0:10 getekend door:
T.o.o.n. .v.a.n. .d.e.r. .G.a.l.i.ë.n.
Dit is niet ok
Gecondoleerd met het verlies van jullie vader, schoonvader, opa en partner. Piet zal ik nooit maar dan ook nooit vergeten! Op m’n 13de voor het eerst naar Beachpop met Piet als m’n “begeleider” zodat ik mocht van mijn ouders en daarna zo lang en zo slecht de liedjes van Volumia zingen, helemaal fan tot die cd ineens stuk was hahaha. Heel wat gezelligheid op de camping van wiskunde doen, omdat ik het leuk vond en later soms ook omdat het nodig was tot Safari jus d’orange drinken tot hij rode koontjes kreeg. Fietsen en voetballen en zelf nog eens gaan golfen! En eenmaal ouder ook gezellig bij de Beachclub zitten en wat drinken en ik ‘s avonds koken, toch fijn als er voor hen gezorgd werd hè. Nog enorm veel sterkte met dit grote verlies! Mijn gedachte zijn bij Piet en bij jullie. 
Op 6 mei 2023
om 23:46 getekend door:
E.v.e.l.y.n.
Dit is niet ok
Beste familie ,
We zijn enorm geschrokken van het overlijden van Piet.
Piet is dik 10 jaar in ons leven geweest , niet zo lang na het overlijden van mijn eigen vader was hij daar ineens. En door wie hij was, warm en bescheiden was dat helemaal niet moeilijk, juist fijn. Hij was bij al onze grote momenten zoals ons huwelijk en de geboortes van onze kinderen. We mochten meegenieten van de camping en hij stond altijd voor ons klaar. Hij was er gewoon.
Gelukkig hebben we altijd contact gehouden na de breuk met mijn moeder. Hij gaf onze dochter Livia bijles en kwam nog af en toe op de koffie .
Ik ben dankbaar dat Piet een stukje met ons mee gefietst heeft in het leven.
We hebben de uitvaart online bijgewoond , het was een mooi en eervol afscheid .
Fleur
Edwin,Livia, Hugo en Norah 
Op 6 mei 2023
om 22:35 getekend door:
F.l.e.u.r. .V.a.t.
Dit is niet ok
Gecondoleerd met het verlies van jullie vader, schoonvader, opa en partner. Piet heb ik leren kennen bij mijn schoondochter Fleur Struben. Ook op de bruiloft van Fleur met mijn zoon Edwin was Piet daarbij. Piet heb ik een paar keer ontmoet in Breda, daar woonde ik ook, bij de Boschwachter. Een markante zeer vriendelijke man die van het bourgondische leven hield.
Heel veel sterkte nu en voor de toekomst. 
Op 6 mei 2023
om 20:13 getekend door:
I.n.e.k.e. .V.a.t.
Dit is niet ok
Wat naar om te horen dat Piet is overleden. Zo jong nog en onverwacht.
Een groot aantal jaren als collega met hem mogen werken. Sportief en meelevend.
Vrolijk en betrokken bij school en zijn leerlingen.
Op geheel eigen wijze stond hij voor zijn vak en zijn leerlingen.
Heel veel sterkte met dit verlies. 
Op 6 mei 2023
om 19:54 getekend door:
J.a.n. .v.a.n. .E.t.t.e.n.
Dit is niet ok
Gecondoleerd met het overlijden van jullie Piet. Als collega was het een kei. Als docent erg kundig en geliefd. Heel veel sterkte bij de verwerking van dit verlies. 
Op 6 mei 2023
om 12:10 getekend door:
G.i.l.b.e.r.t. .C.a.r.m.e.l.i.a.
Dit is niet ok
Gecondoleerd met het overlijden van Piet. Genoten van zijn lessen en zijn vriendschap in de jaren 80 en de jaren daarna op vele andere vlakken. Het mooie afscheid van Piet via de online stream kunnen volgen. Lizzy, wat mooi gesproken! Heel veel sterkte voor de hele familie. 
Op 6 mei 2023
om 11:46 getekend door:
J.o.o.s.t. .B.e.d.e.r.t.
Dit is niet ok
Nooit les van je gehad in mijn tijd als leerling op het Mencia, maar daarna als collega's bracht de liefde voor voetbal ons tot elkaar. Als docent was je een volstrekte non-conformist - helaas een uitstervend ras. Door etentjes als "schaduwdirectie" van het Mencia met Henri en Roy, veelal door jou georganiseerd, behielden we ook na je pensionering het contact. De laatste dagen veel teruggedacht aan alle verhalen en anekdotes; en die zijn talrijk en steevast vrolijk. Piet, dank voor wat je voor mij hebt betekend. 
Op 6 mei 2023
om 11:41 getekend door:
B.a.s. .T.u.k.k.e.r.
Dit is niet ok
Wat een fijne herinneringen heb ik aan Piet. Naast het feit dat hij een leuke collega was, was hij zeker op sportief vlak een tovenaar op de vierkante meter met de voetbal en een tennisser met gevoel! Ik mis hem. Sterkte voor de familie. 
Op 5 mei 2023
om 23:58 getekend door:
K.e.e.s. .B.e.r.k.h.o.u.t.
Dit is niet ok
Piet heeft me door mijn wiskunde examens gesleept en kwam ik daarna vaak tegen bij de Boschwachter. Gecondoleerd familie 
Op 5 mei 2023
om 20:11 getekend door:
M.a.x.i.m.e. .d.e. .D.e.u.g.d.
Dit is niet ok
Afscheid tekst Anita Cats

Angst en liefde
stilte
afscheid

hier zijn geen woorden meer
de wind draagt
adem

ver weg
een zachte klank
open zuiver.

Gianna en verdere familie gecondoleerd en veel sterkte
liefs Rina Roovers 
Op 5 mei 2023
om 17:21 getekend door:
R.i.n.a. .R.o.o.v.e.r.s.
Dit is niet ok
Veel sterkte voor de familie.
Heb aan Piet een fantastische docent wiskunde gehad, die met een enorm gevoel voor humor zijn leerlingen door de taaiste materie heen hielp.
Daarnaast een buitengewoon aimabel mens 
Op 4 mei 2023
om 20:23 getekend door:
W.o.u.t.e.r.
Dit is niet ok
Ik wil de familie en vrienden ongelooflijk veel sterkte toewensen. 
Op 4 mei 2023
om 19:31 getekend door:
M.o.n.i.q.u.e. .O.u.d.e.r.l.a.n.d.
Dit is niet ok
Lieve Piet,
Je was een fijne collega. Altijd een luisterend oor en vol belangstelling voor iedereen.
Sterkte voor de familie 
Op 4 mei 2023
om 19:00 getekend door:
M.e.l.a.n.i.e. .e.n. .F.r.a.n.s.
Dit is niet ok
       1 2       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Gianna Leijs
op 2 mei 2023
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met Gianna Leijs:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Piet / PAJ Klijs

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto