Joost van der Veer

Joost van der Veer

3 december 1977 - 11 januari 2023
Op 11 januari bereikte ons het verdrietige nieuws dat onze geliefde collega en docent Joost van der Veer na een oneerlijke strijd tegen kanker is overleden.

Joost was een echt onderwijsmens. Hij genoot ervan om bij Zuyd te zijn, om contact te hebben met studenten en om betekenisvol te kunnen zijn in hun ontwikkeling en in hun leven. Andersom waren de studenten en collega’s betekenisvol in het leven van Joost. We hebben samen het ziekteproces van Joost beleefd. Waar het vorig studiejaar steeds beter leek te gaan kwam er in oktober toch het bericht dat de kanker terug was. Dat was opnieuw schrikken! Joost heeft tot het einde gevochten en hij heeft tot het laatste moment alles uit het leven gehaald.

Joost, door jou beseffen we nog meer dat we het leven en onze gezondheid niet voor lief moeten nemen. We proostten meermaals samen op het leven en dat blijven we doen, ter nagedachtenis aan jou. Je wordt herinnerd om de hilarische opmerkingen in je instructie-filmpjes, om samen hakken op een gabberplaat tijdens opleidingsfeestjes, om je grote mate van betrokkenheid, om je VEERkracht en bovenal om het fijne positieve mens dat je was. We zullen het glas op je heffen, je zou het niet anders hebben gewild, met een traan en een glimlach. Want die glimlach had jij ook altijd. Genieten van het leven was jouw levensfilosofie…

Het ga je goed, Joost. Onze opleiding is een engeltje rijker. Tot ooit!

Voor studenten en collega’s is, naast dit online condoleanceregister, een herdenkingshoek ingericht op de B0-gang om herinneringen aan Joost te delen of een boodschap aan zijn nabestaanden achter te laten.

We willen alle dierbaren van Joost, in het bijzonder Nynke en Femke, heel veel sterkte wensen met dit grote verlies. We denken aan jullie!
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         21 t/m 21 van 21
Bedankt voor jouw enthousiasme en altijd goede humeur, ook op mindere momenten. Je bent een top docent die mij altijd bij zal blijven! 
Op 12 januari 2023
om 10:25 getekend door:
L.s.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 
Dit register is aangemaakt door:
Ellen Kerbusch
op 12 januari 2023
en blijft zichtbaar tot:
12 maart 2023
Contact met beheerder >
Contact met Ellen Kerbusch:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Joost van der Veer

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto