Robert Hoekstein

Robert Hoekstein

24 augustus 1994 - 10 januari 2023

It's fun to do the impossible

Veel te vroeg moeten we afscheid nemen van onze lieve, dappere, sterke, ondernemende Robert. Hij was aanwezig en vol humor tot het einde.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         21 t/m 40 van 41        Volgende >
Dearest Robert, my snoepje-buddy, it was an honor to meet someone as exceptional, courageous, funny and loving as you. Thank you and Iasmin for everything.
All my love,
Milena 
Op 14 januari 2023
om 12:09 getekend door:
M.i.l.e.n.a.
Dit is niet ok
Lieve Robert,

Met een mond vol tanden las ik het bericht op LinkedIn gisteren.

We hebben kort samen gewerkt in de Towers en ik weet niet beter dan dat jij altijd zo’n lieve, betrokken collega was.

Rust zacht. En voor vrienden, familie en collega’s veel sterkte met dit keiharde verlies.

Groet,
Elisa 
Op 14 januari 2023
om 12:03 getekend door:
E.l.i.s.a.
Dit is niet ok
Beste Robert, diep respect heb ik voor de manier waarop jij je ziekte hebt gedragen en hoe jij steeds in staat was het maximale uit je leven te halen. Ondanks beperkingen wist je te genieten van alles wat nog wel kon. Zo mooi hoe jij in het leven stond en kon genieten. Ik heb je leren kennen als een empatische, humoristische, positieve, sterke en dappere vent. Ik wens je familie heel veel sterkte en kracht toe.

Edith 
Op 14 januari 2023
om 8:52 getekend door:
E.d.i.t.h. .C.o.r.t.s.
Dit is niet ok
Niet te bevatten dat je dierbaren nu al afscheid van je moeten nemen, rust zacht, Robert! En heel veel sterkte en kracht gewenst aan je familie.
Sandra Morsch 
Op 13 januari 2023
om 17:49 getekend door:
S.a.n.d.r.a. .M.o.r.s.c.h.
Dit is niet ok
Wat een verschrikkelijk nieuws. Hoewel ik Robert niet heel goed kende, wilde ik toch even iets schrijven. We hebben ongeveer tien jaar geleden samengewerkt in de Albert Heijn in Egmond. Ik herinner me Robert als een aardige en sociale collega. Daarnaast slim, ethousiast en ik had het gevoel dat hij al goed een idee had wat hij wilde doen. Hij stelde me wel eens vragen over studeren, omdat hij daar toen bijna mee ging starten. Alle sterkte voor de familie. Bart 
Op 13 januari 2023
om 17:39 getekend door:
B.a.r.t. .H.e.i.j.k.e.
Dit is niet ok
Lieve Robert,

Ik weet even niet waar ik moet beginnen. Ik wil je bedanken, voor de korte tijd dat we samen mochten werken. Dat we konden lachen en veel grappen konden maken. Dat we konden praten over alles wat we kwijt wilde. Bedankt dat je op een van mijn mooiste dag was ondanks de reistijd! Je bent en blijft een mooi, positief en lief mens. Bedankt dat je er was, ook al was het veel te kort!

Bedankt en rust zacht.

Liefs Desiree 
Op 13 januari 2023
om 9:16 getekend door:
D.e.s.i.r.e.e. .W.e.b.b.-.G.r.i.m.b.e.r.g.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Robert! Ben even stil. In gedachte denk ik aan onze samenwerking bij Hampton by Hilton Schiphol! Jou lach en positieve mind set is mij altijd bij gebleven! Rust zacht! 
Op 13 januari 2023
om 4:36 getekend door:
L.a.r.s. .v.a.n. .V.l.i.e.t.
Dit is niet ok
Beste Robert,

Bedankt voor de mooie en gezellige samenwerking die we hebben gehad.
Heb altijd ontzettend van je vrolijke karakter genoten. Jij had er altijd zon in.

Rust zacht lieve Robert. Hoop dat je je rust vind.

Liefs,
Dorien 
Op 13 januari 2023
om 0:03 getekend door:
D.o.r.i.e.n.
Dit is niet ok
Lieve Robert,

Onze laatste ontmoeting was vorig jaar zomer, tijdens het lustrum van de Hotel Management School in Leeuwarden. Wat vond ik het gaaf om jou, samen met Sietze weer te mogen ontmoeten. Ruim 3 jaar, cohort 2013, heb ik jou coach mogen zijn tijdens jouw studie bij ons op school. De coachgroep was een speciale hechte groep, met uiteenlopende karakters waarin veel gebeurde op zowel persoonlijk vlak als professioneel. best een hechte club mooie jonge mensen.

Onze individuele gesprekken waren intens, leerzaam, kritisch en creatief, je deelde graag je mening, en je wilde veelal net iets anders, iets meer zolang het maar een uitdaging was. Het contact bleef ook toen jij en Sietze (soms noemde ik jullie het echtpaar, zag je de een dan volgde de ander snel, bijna onafscheidelijk) de stage hadden afgerond werd er een afspraak gemaakt voor een bakje koffie om even bij te praten, even een update over de grootse plannen, hart verloren aan een verre destination (enzo). Jouw gedrevenheid en overtuiging dat je het ver zou schoppen maar vooral ook plezier wilde hebben in dat wat je doet, een hotello met een twist, mocht niet verder worden gemanifisteerd. Oneerlijk, en compleet lam geslagen was ik toen je me het nieuws vertelde dat je ongeneeselijk ziek was, nu nog geen 6 maanden verder heb je afscheid moeten nemen van jouw leven.
Verschrikkelijk voor jouw vrouw, familie vrienden, om niet meer te kunnen genieten van jou, Robert. Het enige wat rest is de harde werkelijkheid en heel veel mooie liefdevolle, waardevolle herinneringen.
Lieve familie cherish the memories! heel veel sterkte, troost en liefde gewenst.

Lieve Robert dank je dat ik een klein stukje in jouw "veel te korte leven" heb mee mogen lopen en waarin ik getuige heb mogen zijn van jouw groei, jouw gedrevenheid, humor.
Thanks mooi mens, RIP!

Carolien Scheffer,
Personal Coach
NHL Stenden Hotel Management 
Op 12 januari 2023
om 23:42 getekend door:
C.a.r.o.l.i.e.n. .S.c.h.e.f.f.e.r. .B.o.s.s.c.h.e.r.
Dit is niet ok
Beste Robert, wat schrikken dit nieuws ! We hebben elkaar mogen leren kennen tijdens onze gezamenlijke tijd bij Hampton by Hilton van 2013 tot 2015. Druk met school en daarnaast part time werken in het hotel. Opweg naar een mooie carrière maar veel te vroeg geknapt in de dop... rust zacht en veel sterkte aan je geliefde. 
Op 12 januari 2023
om 21:42 getekend door:
M.a.r.k. .W.e.l.b.e.r.s.
Dit is niet ok
Lieve RoHo,

Toen ik je ontmoette in 2017 bij Hampton by Hilton was je daar net Supervisor geworden.
Ik was meteen onder de indruk van jouw vrolijke karakter, je stralende ogen, scherpe snelle humor en je oprechte interesse in mensen.
Bij HbH werkte we onder onze initialen. Voor jou was dat RoHo, voor mij SyVa. En we hebben elkaar nooit anders genoemd ;)
We hebben heel veel lol gehad tijdens onze gezamenlijke periode bij HbH, maar ook toen het een tijd niet goed ging met mij bleef je oprecht en had je alle geduld en tijd voor een praatje.
Precies dat is wat niet iedereen kan en wat ik zo in jou waardeer.

De laatste jaren hebben we elkaar niet meer gezien, maar dat maakt niet dat jouw ziekte en veel te vroege overlijden minder hard aankomen.

Ik wil jouw familie en geliefden heel veel sterkte wensen met het verdriet en kan maar aan één liedje denken op dit moment.

"Shiny and sparkly and splendidly bright.
Here one day, gone one night.
Like the loss of sunlight on a cloudy afternoon.
Gone too soon."

Dank voor wie je was lieve RoHo.

Liefs, SyVa 
Op 12 januari 2023
om 14:58 getekend door:
S.y.l.v.i.a. .v.a.n. .d.e.r. .V.e.l.d.e.
Dit is niet ok
Lieve Robert,
in juni 2022 ging je mee met ons Relaxweekend en wat was het een mooi weekend! En wat ontzettend fijn dat jij er toen bij was om ervaringen te delen, steun te bieden en te krijgen, samen te lachen en te huilen.
In november 2022 ging je ook nog mee met een midweekje Efteling en ook hier werd je mooie aard erg gewaardeerd door onze vrijwilligers en andere deelnemers.
Wij zijn dan ook enorm verdrietig dat weer een jonge ziel van ons moest gaan, maar we zijn ook dankbaar dat we je hebben mogen leren kennen!
Wat een eer dat je in plaats van bloemen donaties vraagt voor onze Stichting, heel veel Dank hiervoor.

We wensen de naasten veel sterkte en warmte toe en ook jullie zijn welkom om contact op te nemen met SJK of de AYA foundation!

Liefs, alle vrijwilligers van SJK! 
Op 12 januari 2023
om 11:10 getekend door:
S.t.i.c.h.t.i.n.g. .J.o.n.g.e.r.e.n. .e.n. .K.a.n.k.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Robert, ik wil je ontzettend bedanken voor de mooie herinneringen van onze middelbare schooltijd en daarna. Elke dag trouw rond half 8 kwam je bij mij de straat in fietsen en dan samen door richting Castricum. Over de jaren duizenden kilometers met altijd leuke gesprekken over school, werk, wintersport, computergames die op dat moment cool waren, actualiteiten waar je veel over wist en nog veel meer. In de klas zaten we ook heel wat uren naast elkaar, bij voorkeur achterin waar we vaak de grootste lol hadden over dingen die niet met de leerstof te maken hadden. Na de middelbare school gingen we ieder onze eigen weg, maar als goede vrienden bleven we met regelmaat afspreken, tot in Zweden aan toe!
Ik zal je droge humor en nuchtere analyses enorm missen, diep respect hoe je tot op het laatste moment met de situatie omging en mij altijd op heel rustige manier op de hoogte hield. Rust zacht. 
Op 11 januari 2023
om 21:40 getekend door:
T.h.o.m.a.s. .A.p.p.e.l.
Dit is niet ok
Lieve Robert,

Dank je wel voor de mooie tijd waarin we hebben samengewerkt. Ik ga je kritische & scherpe oog die altijd opzoek was naar verbetering voor je team, enorm missen!!

We hebben vandaag even met het team samen gezeten en mooie herinneringen gedeeld die we met je hebben beleefd!

Rust zacht lieve Robert.

Liefs Miral 
Op 11 januari 2023
om 20:51 getekend door:
M.i.r.a.l.
Dit is niet ok
Rust zacht Robert 
Op 11 januari 2023
om 20:08 getekend door:
J.D.
Dit is niet ok
Dearest Robert. You were a awesome work friend. I enjoyed our chats we had at work. I was so proud of you when to become a supervisor. Seeing you all those years ago at the Hilton Christmas party and catching up. I often thought about you, and will continue to think about you. Rest in peace my dear friend. I am going to miss you. My deepest sympathy to your family during this hard time. Lots of hugs Janis 
Op 11 januari 2023
om 20:06 getekend door:
J.a.n.i.s. .B.e.n.e.c.k.e.
Dit is niet ok
Lieve familie, wat een afschuwelijk bericht. Ik leef ontzettend met jullie mee. Ik kan zoveel herinneringen van de middelbare ophalen. Van films kijken bij jullie en bbqen tot Rome en natuurlijk IL primo. Ik wens jullie al de kracht en liefde toe. Liefs Marjolein van de Reep 
Op 11 januari 2023
om 14:28 getekend door:
M.a.r.j.o.l.e.i.n.
Dit is niet ok
Beste Klaas en familie van Robert,
Wat verdrietig dat jullie veel te vroeg afscheid moeten nemen van Robert. Het is ontroerend om te lezen hoe lief en humorvol hij was. Wij wensen jullie veel kracht en sterkte.

namens je collega's van SVO-rail. 
Op 11 januari 2023
om 14:20 getekend door:
J.a.n.i.n.e. .v.a.n. .G.i.n.k.e.l.
Dit is niet ok
Lieve Robert,

Oud collega’s Albert Heijn in egmond tot elkaar wel is tegen komen. Wat was het altijd fijn om met je te werken. De jaartjes zijn verstreken maar de herinnering niet. Rust zacht! 
Op 11 januari 2023
om 13:12 getekend door:
F.r.a.n.c.i.s.c.o.
Dit is niet ok
Lieve Robert, ik kan de keren dat we samen pasta hebben gegeten niet meer tellen. Liever nooit op mijn kamer, want daar was het altijd een bende. Toen je verhuisde vond ik het erg jammer, daar ging m'n leukste huisgenoot. Door de jaren heen zijn we elkaar blijven volgen, maar hebben we helaas geen contact meer gehad. Rust zacht kerel. 
Op 11 januari 2023
om 12:56 getekend door:
N.i.c.k.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Hortense Uitvaartzorg
op 10 januari 2023
en blijft zichtbaar tot:
20 maart 2024
Contact met beheerder >
Contact met Hortense Uitvaartzorg:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Robert Hoekstein

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto