Frits Brouwer

Frits Brouwer

4 maart 1961 - 2 december 2022

"Na een fantastisch mooi leven waarin ik alles heb kunnen doen neem ik nu afscheid." - Frits

Frits Brouwer
4 maart 1961 - 2 december 2022

Vrijdagmorgen bereikte ons het droevige bericht dat onze gewaardeerde collega Frits Brouwer op 61 jarige leeftijd is overleden.

Frits is in dienst getreden bij AkzoNobel in 1984 bij de zwavelzuurfabrieken in Amsterdam als maintenance engineer. Hij is daar doorgegroeid tot onderhoudsmanager, waarna hij eind jaren negentig de overstap maakte naar Engineering in Sassenheim als teamleider voor de werktuigbouw. Mede onder zijn leiding zijn vele projecten op onze locatie gerealiseerd.

Frits had een brede blik. In de periode 2012-2014 heeft hij in China meegewerkt aan de realisatie van een nieuwe fabriek in Changzou, Hij heeft ook vormgegeven aan de opzet en de migratie van het onderhoudsgedeelte van ons huidige SAP, en ook aan de voorloper ervan. Hij is mede auteur van de standaard onderhouds-werkprocessen binnen AkzoNobel.

In 2014 maakte hij weer de overstap naar onderhoudsmanager, deze rol heeft hij tot eind 2020 vervuld.

Frits hield van techniek, maar zeker ook van mensen. Hij stelde zijn team voorop en zorgde ervoor dat het goed ging met zijn mensen zodat ze met plezier hun werk konden doen. Hij was technisch een vakman en was waar nodig graag bereid mee te denken over technische problemen en oplossingen. Met zijn brede ervaring en zorgvuldige manier van werken wist hij wat er nodig was om resultaten te halen. Naast een goede teamleider en onderhoudsmanager, was hij bovenal een collega waarmee het zeer prettig samenwerken was.

We moesten Frits al 2 jaar missen op het werk, maar al die tijd is er contact geweest en bleef hij onverminderd geïnteresseerd in hoe het met iedereen ging en in de ontwikkelingen op het werk. Het voelde bijna alsof of hij nog hier werkte, zijn overlijden was niet onverwacht maar zeker wel een schok.

AkzoNobel is Frits dankbaar voor zijn jarenlange inzet en loyaliteit. Wij wensen Jolanda, Dennis en Mandy veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 3 van 3
Ik heb altijd erg fijn samengewerkt met Frits. Zijn kennis en expertise zal gemist worden.

Sterkte met het verwerken van dit verlies.

Miriam 
Op 8 december 2022
om 10:50 getekend door:
M.i.r.i.a.m. .B.o.e.g.b.o.r.n.
Dit is niet ok
Wat een schok (ondanks dat zijn lange ziek zijn bekend was) om te lezen dat Frits niet meer in ons midden is. Wat een fijne collega, en vakman wiens vingerafdruk op vele AkzoNobel projecten onuitwisbaar is. Frits, heel veel dank en rust zacht. Veel sterkte gewenst aan familie en naaste collega's en vrienden. Henry Jetten 
Op 7 december 2022
om 15:37 getekend door:
H.e.n.r.y. .J.e.t.t.e.n.
Dit is niet ok
Ik kijk terug op een zeer prettige samenwerking met Frits.

Succes met het verwerken van dit grote verlies.

Frits, rust zacht!

Jan-Reiner 
Op 7 december 2022
om 11:42 getekend door:
J.a.n.-.R.e.i.n.e.r. .M.e.i.j.e.r.
Dit is niet ok
       1 
Dit register is aangemaakt door:
Jeannette Hage
op 6 december 2022
en blijft zichtbaar tot:
6 februari 2023
Contact met beheerder >
Contact met Jeannette Hage:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Frits Brouwer

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto