Patrick van Weerdenburg

Patrick van Weerdenburg

24 juli 1957 - 16 november 2022

'When things go wrong, don't go with them' - Elvis Presley

Op woensdag 16 november om 18.55 uur is Patrick op 65-jarige leeftijd overleden. Veel te vroeg natuurlijk. Zijn laatste jaren waren vanwege zijn zwakke gezondheid misschien niet z'n allermooiste, maar wat heeft hij zijn leven geleefd. En wat hebben we met hem gelachen.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 25        Volgende >
Het is alweer enkele jaren geleden dat Patrick weer eens bij ons in Winkel op bezoek kwam. Hij zag er opvallend ouder uit. Maar leek verder in niets veranderd. Boordevol herinneringen aan het natuurlijk 'áltijd betere vroeger', immer hilarisch verwoord.En zich nog altijd herinnerend dat ik ooit de datumregel van zijn allereerste journalistieke bijdrage tot het beste onderdeel had uitgeroepen. Lachen dus.
Hoe dan ook,hij groeide destijds al snel uit tot een allround verslaggever. Misschien geen wonder voor iemand met zo'n ongekend veelzijdig talent. Maar ook: hij ging geen enkele opdracht uit de weg, was bij nacht en ontij inzetbaar.
Op de redactie was Patrick een enigszins mysterieuze bron van veel veelal cynisch vermaak. En, hij deed mij altijd sterk aan Herman Brood denken.
Maar op die zomerse middag in onze achtertuin ging na heel wat uiterst gezellige uren bij Patrick opeens langzaam het licht uit... Hij was plotseling doodmoe. En zo zag hij er ook uit. Onze vrolijke stemming sloeg na zijn vertrek om in ernstige zorgen over zijn gezondheid.
Ook de vele herinneringen van anderen duiden op het heengaan van Patrick als dat van een rijk getalenteerde, hartelijke en vooral bijzondere vriend.
En dat was hij.

Rust in vrede

Eef en Marry Bos 
Op 22 december 2022
om 19:29 getekend door:
E.e.f. .e.n. .M.a.r.r.y. .B.o.s.
Dit is niet ok
Hey Patrick, alle keren dat onze paden zich kruisten waren memorabel, met als hoogtepunt natuurlijk alle TRS-concerten, waar ik jouw stem zo goed mogelijk op die van Elvis mocht laten lijken. We zullen je missen... 
Op 5 december 2022
om 13:46 getekend door:
P.i.e.r.r.e.
Dit is niet ok
Wat een verdrietig nieuws. Heel veel sterkte voor de familie. Dikke kus, Sandra Jadi-Waterman 
Op 29 november 2022
om 10:38 getekend door:
S.a.n.d.r.a. .J.a.d.i. .-. .W.a.t.e.r.m.a.n.
Dit is niet ok
Wat een droevig bericht. Een bijzonder mens, die bijzondere herinneringen achterlaat. Heel veel sterkte voor familie en vrienden. 
Op 28 november 2022
om 15:26 getekend door:
J.o.l.a.n.d.a. .J.a.n.s.s.e.n.
Dit is niet ok
Allerliefste Pekkie,

Toen ik honderd jaar geleden met onze Telegraaf-collega Marcel ging samenwonen, kreeg ik jou erbij. Jij was zó leuk, dat we je best wilden delen. Minstens 3 avonden per week eten bij pizzeria Carcano, daarna urenlang Mario spelen op de Nintendo en Twin Peaks kijken.

Prachtig mens was je, rebels, lief, grote bek, klein hartje, knettergek, origineel, creatief, volledig authentiek.

Ik koester de herinneringen aan legendarische wintersportvakanties, een hysterische maand in Brazilië, waar we in een groezelig, pikdonker achtertuintje belandden, waar we (volgens jou) taaie, sufgekookte zwijnenlul aten, én een privé voodoosessie bijwoonden die allejezus eng was, terwijl jij maar bleef roepen en lachen dat het zo’n fake toestand was.

Niet te vergeten ook: onze kneuterige, zelfgemaakte speelfilms, waarin jij uiteraard de hoofdrol speelde, regisseur was, cameraman én editor, en last but not least natuurlijk waren je Elvis optredens geniaal.

Voor mijn 30e verjaardag heb je op mijn feestje thuis, op je knieën, Love Me (treat me like a fool) voor me gezongen. Ik zal het nooit vergeten. Op zo’n moment wás je even Elvis, en volgens mij op je gelukkigst.

Het kan raar lopen in het leven. We hadden elkaar al jaren niet meer gezien, maar je blijft voor altijd in mijn hart. Ik hoop dat je op een hele mooie plek bent. 
Op 27 november 2022
om 21:56 getekend door:
F.i.o.n.a. .H.e.r.i.n.g.
Dit is niet ok
Allerliefste Pekkie,

Toen ik met onze Telegraaf-collega Marcel ging samenwonen, kreeg ik jou erbij. Jij was zó leuk, dat we je graag wilden delen. Minstens drie avonden/week eten bij pizzeria Carcano, daarna urenlang Mario spelen op Nintendo en Twin Peaks kijken.

Legendarisch mens was je, rebels, knettergek, lief, grote bek, klein hartje, volledig authentiek.

Ik koester de herinneringen aan legendarische wintersportvakanties, een hysterische maand in Brazilië waar we in een groezelig pikdonker achtertuintje (volgens jou) zwijnenlul aten en een voodoosessie bijwoonden die doodeng was, terwijl jij maar bleef lachen en roepen wat een fake toestand het was.

Maar ook onze zelfgemaakte kneuterige speelfilms, en last but not least: je geniale Elvisoptredens. Op mijn verjaardag heb je ooit, op je knieën, 'Love Me' (Treat me like a cool) voor me gezongen. Ik zal het nooit vergeten. Op zo'n moment wás je Elvis. Zo goed. En volgens mij op je gelukkigst.

Raar hoe het leven kan lopen. We hebben elkaar al jaren niet meer gezien, maar ik zal je nooit vergeten. Hoop dat je op een mooie plek bent. 
Op 27 november 2022
om 21:25 getekend door:
F.i.o.n.a. .H.e.r.i.n.g.
Dit is niet ok
Wars van kapsones, zeer humoristisch en een begenadigd zanger en schilder. Creatief met een hoofdletter, dat was Patrick. Wat hebben we wat afgelachen en wat knap hoe jij met een paar zinnetjes een verhaal helemaal beeldend kon maken. Een branieschopper met een heel groot hart. Rust zacht. 
Op 27 november 2022
om 14:00 getekend door:
E.r.i.k. .M.o.r.s.i.n.k.
Dit is niet ok
Jee Pekkie. Je was me der eentje! In korte tijd zo veel samen beleefd. Creatief in filmediting, speurtocht en avontuurlijk in onze reis naar Egypte. Uit de bocht vliegen op de lelylaan met je Pekmobiel en vele andere hoogtepunten. Ik zal je nooit vergeten! ❤️ 
Op 26 november 2022
om 19:11 getekend door:
P.h.i.l.i.p.
Dit is niet ok
Spijtig dat we de laatste jaren weinig contact hadden, maar wel leuke herinneringen aan "betere" tijden.
b.v.Je Elvis Presley optreden destijds was geweldig op ons feest.
Rust zacht... 
Op 25 november 2022
om 12:33 getekend door:
(.t.a.n.t.e.). .L.e.n.y. .Z.w.a.k.e.n.b.e.r.g.
Dit is niet ok
Lieve Pekkie- wat hadden we altijd een lol met Fie en Spaghetti. Pacman spelen en gourmetten… Grote bek, klein hartje, knuffelbeer…. 💜 
Op 25 november 2022
om 10:24 getekend door:
K.i.m. .Q.u.e.r.f.u.r.t.h.
Dit is niet ok
Voor alle mooie herinneringen, bedankt. Sterkte voor een ieder die je lief was! 
Op 24 november 2022
om 20:58 getekend door:
A.r.n.o.l.d. .B.u.r.l.a.g.e.
Dit is niet ok
Ach Patrick, wat triest. Je was een authentieke en goudeerlijke rebel die het leven op de werkvloer en er ver omheen een stuk vrolijker maakte. Je zong de sterren van de hemel op het Telegraaf Songfestival, natuurlijk vooral als Elvis Presley. Zoveel herinneringen, zoveel gelachen. 
Op 24 november 2022
om 20:07 getekend door:
K.i.r.s.t.e.n. .C.o.e.n.r.a.d.i.e.
Dit is niet ok
Wat hebben we gelachen, Patrick, daar op de 5. Genoten van je veelzijdigheid en je gekte. Dank! Sterkte voor de nabestaanden. 
Op 24 november 2022
om 15:57 getekend door:
M.i.l.c.o. .A.a.r.t.s.
Dit is niet ok
Wat een droevig bericht. Je was een veelzijdige collega. Met het hart op de tong en altijd eerlijk. Wat heb ik graag met je gewerkt. En wat hebben ongelofelijk gelachen… Rust zacht Patrick 
Op 24 november 2022
om 14:48 getekend door:
F.r.a.n.s. .R.a.v.e.n.
Dit is niet ok
Hoewel we op verschillende redacties werkten, heb ik toch veel goede herinneringen aan de immer vrolijke, eigenzinnige, zeer collegiale Patrick, die met verrassende verhalen op de veelgelezen pagina 5 zijn eigen stempel drukte. Ik wens zijn nabestaanden veel sterkte en weet zeker dat de vele mooie herinneringen aan Patrick troost bieden. 
Op 24 november 2022
om 12:31 getekend door:
J.o.h.n. .v.a.n. .d.e.n. .H.e.u.v.e.l.
Dit is niet ok
Wat verdrietig! Zo verschrikkelijk veel plezier gehad met Patrick, met al zijn branie, bravoure, lef, ondeugd, kleine hartje, vele talenten, en humor. Patrick durfde de grootste dictators af te blaffen, en die gingen daarop alleen maar meer van hem houden. Altijd reuring om hem heen, nooit een saaie seconde. Slap van de lach op reportage. Een multitalent, dat we op de krant helaas al lang moeten missen.
Rust zacht, Marie-Thérèse Roosendaal 
Op 24 november 2022
om 11:47 getekend door:
M.a.r.i.e.-.T.h.é.r.è.s.e. .R.o.o.s.e.n.d.a.a.l.
Dit is niet ok
Wat een droevig bericht. Een fantastische collega aan wie we heel mooie herinneringen hebben. Sterkte voor de familie en vrienden. X 
Op 24 november 2022
om 11:26 getekend door:
H.e.n.n.y. .K.o.r.v.e.r. .e.n. .E.l.i.n.e. .V.e.r.b.u.r.g.
Dit is niet ok
Wat een triest bericht. Ik kende hem niet goed maar tijdens het optreden samen, oa bij het afscheid van Jan Langereis, merkte ik hoe passievol hij was over muziek maken. Zeer goede herinneringen aan Patrick. Een fijn mens 
Op 24 november 2022
om 11:12 getekend door:
H.e.n.d.r.i.k. .J.a.n. .d.e. .M.a.r.i.
Dit is niet ok
Och lieve Patrick. Zo’n talent qua zingen, tekenen en schrijven en humor. Zoveel lol gehad als we samen een reportage deden. Zoals met de jonge Jerney Kaagman.
De liefde voor de muziek van Roy Orbison hadden we gemeen. Die rotziekte
Rust zacht lieve collega van toen
Emile 
Op 24 november 2022
om 10:58 getekend door:
E.m.i.l.e. .B.o.d.e.
Dit is niet ok
‘Elvis has left the building, but not our hearts’ 
Op 24 november 2022
om 10:57 getekend door:
M.a.r.g.a.
Dit is niet ok
       1 2       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Ron Peereboom Voller
op 19 november 2022
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met Ron Peereboom Voller:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Patrick van Weerdenburg

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto