Noud Bominaar

Noud Bominaar

11 mei 1947 - 17 november 2022
Vannacht is RBC's erelid Noud Bominaar op 75-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn familie deze ochtend bekend gemaakt. Nog maar kortgeleden kreeg hij te horen dat hij ongeneeslijk ziek was. Vanuit Hospice Roosdonck keek hij afgelopen zondag nog online mee naar het eerbetoon wat hem voorafgaand aan de wedstrijd tegen SC Gastel ten deel viel.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         21 t/m 40 van 60        Volgende >
Een prachtig mens is van ons heengegaan. Noud rust zacht.
Veel sterkte aan de familie 
Op 18 november 2022
om 22:51 getekend door:
M.i.r.a.n.d.a. .e.n. .R.u.u.d. .B.u.s.
Dit is niet ok
Noud,ik heb een fijn mens leren kennen in de jaren dat ik bij RBC werkzaam was. Maar ook de jaren daarna als ik langs kwam op vierhoeven was het altijd weer heel fijn je te spreken.RBC verliest één van de grootste club icoon maar je zal altijd in mijn gedachten blijven. Rust zacht en heel veel sterkte aan de familie. 
Op 18 november 2022
om 22:41 getekend door:
E.d.d.i.e. .K.i.e.s.e.n.b.e.r.g.
Dit is niet ok
RBC verliest een icoon.
Gecondoleerd en veel sterkte voor familie en vrienden. 
Op 18 november 2022
om 22:11 getekend door:
T.o.i.n.e. .B.o.d.d.a.e.r.t.
Dit is niet ok
Een RBC’er in hart en nieren!
Gecondoleerd en heel veel sterkte voor de nabestaanden! 🧡🤍 
Op 18 november 2022
om 20:33 getekend door:
M.a.a.r.t.e.n. .B.o.d.d.a.e.r.t.
Dit is niet ok
Beste Noud,
Jij was mijn beste vriend bij RBC. Je was zo bevlogen met jou club en dan vooral de jeugdopleiding. Ik heb mede door jou een fijne tijd gehad bij RBC en geleerd van jou. Je was een fijn mens en stond altijd klaar voor iedereen die nieuw bij de jeugdopleiding kwam met raad en daad. Mij helpen met kleding en hebben veel gelachen tijdens de moeilijkste en periode van het seizoen: de start
Met het archief was zo bezig en zo professioneel opgezet dat wij er nog jaren lang van kunnen genieten. Het laatste wat je nog wilde een expositie van RBC zullen wij ter nagedachtenis aan jou wens worden opgezet. Ik zal je missen en nogmaals je was mijn beste vriend bij RBC. Rust zacht 
Op 18 november 2022
om 19:18 getekend door:
D.i.c.k. .K.r.o.e.s.b.e.e.k.
Dit is niet ok
Noud, bedankt voor de mooie jaren die we samen hebben meegemaakt met alle ups en downs binnen ons RBC. Wat er ook gebeurde, de club en alle betrokkenen konden op je rekenen. Opgeven stond niet in jouw woordenboek. Heel veel bewondering hoe jij als mens in het leven stond en wat jij voor anderen hebt betekend.
Rust zacht Noud. 
Op 18 november 2022
om 18:35 getekend door:
P.a.t.r.i.c.k. .v.a.n. .A.e.r.t.
Dit is niet ok
Noud, bedankt voor je vriendschap en trouw aan je club. We gaan je missen, maar zetten je werk voort. 
Op 18 november 2022
om 16:01 getekend door:
P.e.t.e.r. .B.r.o.o.s.
Dit is niet ok
Noud, strijdmakker!
jij wilde nooit opgeven. jij wilde altijd winnen. En in heel veel gevallen lukte dat ook. Soms ook niet en dan zat het je niet lekker. Maar goed, de schouders er weer onder en vooruit maar weer. Je was soms niet te stoppen. Zo ook met de doorstart. RBC MOCHT NIET VERLOREN GAAN !! En RBC is niet verloren gegaan. Dat moge blijken uit waar we nu staan. Vanuit de kelder ( wat je eigenlijk ook niet goed vond) opgeklommen naar de 2e klasse. Je hebt er zo hard voor geknokt. Dat knokken zit in je karakter. Zo ook met deze vreselijke ziekte die is overkomen. Je wilde knokken maar het lot heeft anders beslist. Je mocht deze wedstrijd gewoon niet winnen. Ik ben je voor altijd dankbaar voor alle (voetbal)wijsheid en vriendschap die je mij gegeven hebt in al die jaren dat ik je ken. Ik zal de herinneringen en discussie in vele vergaderingen voor altijd in mijn geheugen opslaan.
Rust zacht makker. 
Op 18 november 2022
om 15:46 getekend door:
P.i.e.r.r.e. .v.a.n. .O.o.s.t.e.r.h.o.u.t.
Dit is niet ok
Noud, wat ben je toch ineens snel van ons heen gegaan! Ondanks je enorme vechtlust, vasthoudendheid en wilskracht, zoals je die voor RBC aan de dag legde, kon je dit gevecht helaas niet winnen.
Ik heb je na het faillissement van RBC de afgelopen jaren van dichtbij meegemaakt en bewonder hoe jij de doorstart vorm hebt gegeven. Wat hebben we in die eerste jaren enorme problemen getrotseerd! Vanuit de kelder van het amateurvoetbal heb jij ons aan de hand genomen en ons geïnspireerd om daar te komen waar we nu zijn. Indachtig jouw ideeën zullen wij doorgaan Noud! We zullen nooit opgeven, want dat deed jij ook niet! Het is mooi dat jouw portret vak OA siert, zo ben je altijd bij ons.
Ik wil je bedanken voor alles wat je voor RBC hebt gedaan!
Ik wens Anita, Melanie, Ralph en de familie heel veel sterkte en kracht toe voor de komende tijd.
Rust zacht Noud. 
Op 18 november 2022
om 14:34 getekend door:
P.a.u.l. .K.u.i.p.e.r.s.
Dit is niet ok
Beste Noud,
Vorige week kon jij ons en wij jou per app bedanken voor onze jarenlange vriendschap en samenwerking; privé en bij onze club. Gelukkig gingen we op vrijdag nog langs in de hospice. Voelde als het echte afscheid.
Mede op jouw verzoek proberen wij jouw werk bij RBC zo goed mogelijk voort te zetten. Rust zacht, Noud.
Jac en Ans Vergouwen 
Op 18 november 2022
om 14:27 getekend door:
J.a.c. .V.e.r.g.o.u.w.e.n.
Dit is niet ok
Noud, bedankt voor alle jaren fijne samenwerking tussen de RBC jeugdopleiding en het toenmalige Gertrudiscollege. Altijd zag jij het belang in van een goede schoolopleiding voor elke RBC jeugdspeler. Je was een zeer betrouwbare en attente partner in de samenwerking. Je inzet kende geen grenzen. Maar bovenal was je gewoon een fijne en sociale man. Met veel plezier zal ik steeds blijven terugdenken aan deze tijd. 
Op 18 november 2022
om 13:52 getekend door:
J.a.n. .v.a.n. .B.e.e.r.s.
Dit is niet ok
We verliezen een trouwe vrijwilliger, supporter en erelid van RBC. Heel veel sterkte met het verlies van jullie “Noud” en iedereen die hem lief had. 
Op 18 november 2022
om 13:17 getekend door:
C.l.a.u.d.i.a. .v.a.n. .T.i.g.g.e.l.e.n.
Dit is niet ok
Gecondoleerd met dit enorme verlies. Wij zijn blij dat we Noud hebben mogen leren kennen tijdens onze periode bij RBC en zijn dankbaar dat we zaterdag nog langs zijn geweest bij hem. Noud wat was jij een kanjer en een fijn mens. Rust zacht en veel sterkte voor iedereen. 
Op 18 november 2022
om 13:03 getekend door:
E.r.i.k. .e.n. .M.i.r.i.a.m. .v.a.n. .B.e.n.t.h.e.m.
Dit is niet ok
Noud, wat zullen de vrijwilligers bij de club je missen. Mijn man was een van die vrijwilligers en sprak altijd vol bewondering over jou. Ze zullen je erg missen.
Voor de familie heel veel sterkte gewenst . 
Op 18 november 2022
om 12:53 getekend door:
e.l.l.y. .s.t.o.f.f.e.l.e.n.
Dit is niet ok
Noud wij gaan je missen,ik ken je al van ons 10 jaar toen we op woensdagmiddag voetbalde en de uitwedstrijden van de jeugd en het eerste en tweede elftal we hadden altijd een goed gespreket elkaar ik zal je missen Gr.John Heijnen. 
Op 18 november 2022
om 12:34 getekend door:
J.o.h.n. .H.e.i.j.n.e.n.
Dit is niet ok
Gecondoleerd,

Wat was deze man een topper in alle kanten persoonlijkheid, werk, altijd doorzetten niet alleen in het sportwereld ook op school " Da Vinci College" wat een geweldige lessen heb ik van jou gehad.! ik wil de na bestaande heel veel sterkte wensen de komende tijd en nogmaals gecondoleerd.
🧡🤍🧡🤍 
Op 18 november 2022
om 12:29 getekend door:
W...
Dit is niet ok
Een zeer groot R.B.C. man is van ons heengegaan. Noud enorm bedankt voor alles wat je in die lange tijd voor R.B.C. hebt gedaan. Veel sterkte gewenst voor de familie in deze moeilijke tijd. 
Op 18 november 2022
om 12:01 getekend door:
J.a.n. .l.a.n.d.a.
Dit is niet ok
Lieve Noud,jij hebt het mogelijk gemaakt dat onze speciale leerlingen van De Kameleon stage mochten komen lopen in het RBC stadion. Schoonmaken van de kantine en kleedkamers en als beloning mogen voetballen of darten. Geweldig! Bedankt voor je goede zorgen, de leerlingen en ik hebben ons welkom en gewaardeerd gevoeld door jou.
Rust zacht.. 
Op 18 november 2022
om 11:50 getekend door:
F.i.a. .T.e.s.e.l.i.n.g.
Dit is niet ok
Noud...een man van goud. Toen RBC failliet ging, stierf Noud ook al een stukje. Nu is het helaas echt zover. Rust zacht Noud. Sterkte aan alle nabestaanden. 
Op 18 november 2022
om 11:38 getekend door:
J.a.c.k. .S.n.e.p.v.a.n.g.e.r.s.
Dit is niet ok
Noud Bominaar🙏🏻

Een echte RBCer is niet meer🥲, wat zullen vele mensen jou gaan missen.
Bedankt voor wat jij allemaal hebt gedaan om van RBC een mooie vereniging te maken.
Rust zacht en sterkte voor alle familie-vrienden en RBCers.
#supporters zijn wij heel ons leven !!! Forza RBC⚽️⚽️ 
Op 18 november 2022
om 11:16 getekend door:
T.o.i.n.e. .v.a.n. .E.e.k.e.l.e.n.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Voetbalvereniging RBC
op 17 november 2022
en blijft zichtbaar tot:
17 januari 2023
Contact met beheerder >
Contact met Voetbalvereniging RBC:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Noud Bominaar

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto