Betsie  Hemmer

Betsie Hemmer

18 mei 1949 - 24 oktober 2022

Herinnering aan Betsie

Wij zouden het fijn vinden als je hier een persoonlijke herinnering aan Betsie voor ons achter wilt laten.
Dank je wel daarvoor.
Louis, Vera en Tom
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
        1 t/m 20 van 30        Volgende >
Tante Betsie, de vrolijkste noot in de familie. Ze had zo'n lief zacht karakter en altijd een luisterend oor. Ze oordeelde niet. Ze stond voor iedereen open en genoot van ieder van moment. Wat hebben wij altijd genoten van haar humor. Altijd in voor een geintje. Vanaf het moment dat wij een relatie kregen, stuurde zij elk jaar een verjaardagkaartje met een liefdesbrief erin. Ze wilde de liefste tante blijven. En ja hoor, dat is gelukt! Op onze bruiloft was er te weinig ruimte op de dansvloer. Maar creatief als ze was, werd het opgelost. Dan maar dansen op de tafels. Zo leuk! De avond waarop wij voor de laatste keer proosten, zullen wij nooit vergeten. Zo knap hoe zij, Louis en de kinderen met het naderende afscheid omgingen. Wij hebben enorme bewondering en zijn erg blij dat wij jullie familie mogen zijn. 
Op 13 november 2022
om 20:17 getekend door:
M.a.r.t.i.n. .e.n. .M.o.n.i.q.u.e. .v.a.n. .h.e.t. .B.o.l.s.c.h.e.r.
Dit is niet ok
Wat een geweldige aardige, warme en 'prettig gestoorde' vrouw, is hoe ik me haar in de gedachten houd.

Ik kan me haar niet anders voor de geest halen dan opgewekt, vrolijk, zorgzaam en aanwezig...
of ik nu terugdenk aan mijn jeugdtijd, waar ze gezellig uit school zat te wachten als we bij jullie gingen spelen, of als hulp bij van alles op school, de knip, knutselwerkjes bij jullie thuis.. alles ging met passie en plezier.
Ook als ik terugdenk aan de recentere tijd, waar ze met een 'bommetje' in het water begint aan de lessen in het zwembad. Altijd zichzelf... geweldig!

Veel te vroeg heeft ze deze wereld moeten verlaten. Voor mijn gevoel kom ik je zo weer tegen op de fiets.. maar helaas gaat die vlieger niet op.

Lieve familie en vrienden (wat er vermoed ik veel zullen zijn), sterkte met dit vervelende verlies.. maar haal kracht uit haar mooie herinneringen.. ik weet zeker dat ze die bij een eenieder heeft achtergelaten.

Liefs Nadine 
Op 8 november 2022
om 11:42 getekend door:
N.a.d.i.n.e. .A.a.n.s.o.r.g.h.
Dit is niet ok
Twee herinneringen aan Betsie zijn me heel goed bijgebleven:

Op het eind van de jaren tachtig zocht mijn jonge vrouw als kabouterleidster hulpen om mee te gaan op het jaarlijkse zomerkamp.
Willy ging mee en ook Betsie die toen al een stuk verder was met het huisje, boompje, beestje bestaan. Het kamp liep als een trein en paste Betsie geweldig.

Enige jaren geleden had ik Betsie aan de deur. Ze kwam papier brengen, dat had ze zo met Renate afgesproken. Ik werd nieuwsgierig, we brachten samen twee dozen A3 kopieerpapier naar onze garage. Ze was voor iemand een huis aan het leeg ruimen, zo waren er ook heel veel boeken. De dozen kopieerpapier konden mooi naar een basisschool. Ik vond het prachtig dat ze de moeite nam om dingen zoveel mogelijk een herbestemming te geven. Het aantal te bezoeken adressen was geen probleem.

Jan Huiskes 
Op 31 oktober 2022
om 12:30 getekend door:
J.a.n. .H.u.i.s.k.e.s.
Dit is niet ok
Bij begrafenisweer denk je aan regen, storm, hagel...
Bij de uitvaart van tante Betsie op 29 oktober is het ruim 20c en zonnig. Perfect passend bij haar karakter. Alsof ze het zelf nog van boven heeft geregeld. Een echtgenote, moeder en oma om trots op te zijn! 
Op 29 oktober 2022
om 22:25 getekend door:
C.a.r.i.n. .L.e.m.a.i.r.e.
Dit is niet ok
Beste familie,
Ik ben een nicht uit Neede, vroeger heb ik vaak bij de familie in Delden gelogeerd, dat was altijd heel erg gezellig. De laatste jaren zijn we weer een paar keer bij elkaar geweest met Annie en mijn zus Toos!
Ik wens jullie heel veel sterkte met dit grote verlies! 
Op 29 oktober 2022
om 16:41 getekend door:
R.i.a. .v.a.n. .P.a.r.i.d.o.n.-.E.g.b.e.r.i.n.k.
Dit is niet ok
Hallo Louis en Kinderen, wat een vreselijk bericht lazen we in de courant. We hebben elkaar leren kennen via de school hasseler es, waar onze en jullie kinderen samen op school zaten. Marietje heeft veel met Betsie gepraat. Ze was een geweldige vrouw waar je alles mee kon bespreken. Hier zullen we altijd aan denken. We wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Johan en Marietje Lesscher. 
Op 29 oktober 2022
om 11:07 getekend door:
J.o.h.a.n. .e.n. .M.a.r.i.e.t.j.e. .L.e.s.s.c.h.e.r.
Dit is niet ok
Lieve familie,

Het is niet te bevatten dat Betsie, echtgenoot, moeder en oma, er niet meer is. Wat zijn wij geschrokken door haar overlijden.
Eind vorig jaar waren wij bij jullie op bezoek om het schilderij van André op te halen. Het heeft altijd in het ouderlijk huis van Louis gehangen. Hierbij hebben wij veel oude herinneringen opgehaald. Het was reuze gezellig.
Afgelopen april waren jullie ‘s middags nog bij ons op bezoek. Samen naar centrum van Spakenburg geweest en daarna een visje gegeten.
Betsie je was voor je schoonmoeder “ons Betsie” , die elke zaterdag trouw haar, haar in de krulspelden zette! En Betsie die al zo druk had, toch de tijd vond om het te doen.
Betsie bedankt voor je spontaniteit en humor.
Wat zullen wij jou missen.
Rust in Vrede.
Lieve familie, heel veel sterkte de komende tijd. Charles en Annelies. 
Op 28 oktober 2022
om 23:34 getekend door:
F.a.m... .C...E... .L.a.u.r.e.i.j.s.-.O.u.d.e. .O.p.h.u.i.s.
Dit is niet ok
Ik kwam in contact met Betsie, al lang geleden, door mijn vriend, nu mijn man, een vriend van broer Frans en door mijn schoonzus, een vriendin van Betsie. We ontmoetten elkaar bij haar thuis en op avondjes uit. Altijd gezellig, vrolijk, betrokken.
Rust zacht lieve Betsie.
Louis, Vera en Tom veel sterkte.
In de mooie herinneringen aan haar zal zij bij jullie zijn. 
Op 28 oktober 2022
om 21:01 getekend door:
I.n.e.k.e. .R.a.a.n.h.u.i.s.-.M.u.r.e.a.u.
Dit is niet ok
Lieve Lies, Vera, Edgar, Els en Willem, Louis en Tom,
Wat een gemis moet dit voor jullie zijn! Bijna niet te bevatten hoe snel het is gegaan. Wij wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. En ook daarna, als het weer stil wordt. Wat was het leuk en lief dat Betsie Allysha, samen met Lies, heeft geholpen bij het maken van de Cosplay kostuums. Dat waren supergezellige dagen en mooie herinneringen aan jullie moeder en oma voor Allysha. Liefs, Anita. 
Op 28 oktober 2022
om 18:28 getekend door:
A.n.i.t.a. .B.ä.u.m.e.r.
Dit is niet ok
Lieve Lies, Els, Vera, Edgar, Willem, Louis en Tom, ik heb ontzettend fijne herinneringen aan het samen naaien en op pad gaan met Betsie, ze was een erg lieve vrouw en zal zeker erg gemist worden. Ik wens jullie veel sterkte toe. Met veel liefs, Allysha 
Op 28 oktober 2022
om 18:28 getekend door:
A.l.l.y.s.h.a.
Dit is niet ok
Lieve Betsie en familie,
nog steeds is het voor Hennie en mij niet te bevatten, hoe snel alles is gegaan. Op 19 augustus nog vrolijk bij ons vrijwilligersuitje en nu moeten wij al afscheid van je nemen. Wij zullen je heel erg missen tijdens onze Zonnebloem bijeenkomsten. Wij wensen Louis, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies. Betsie rust zacht. 
Op 28 oktober 2022
om 14:33 getekend door:
H.e.n.n.i.e. .e.n. .F.r.a.n.s. .v.a.n. .B.e.e.r.s.
Dit is niet ok
Beste familie

Ik las net op mensenlinq de de advertentie van het overlijden van Betsie. Ik schrik er van. Heb jaren met haar gewerkt op de scholtenhof. Ze was een hele lieve collega. Wens jullie heel veel sterkte met dit grote verlies. 
Op 28 oktober 2022
om 12:30 getekend door:
A.g.n.e.s. .P.o.l.
Dit is niet ok
Beste Familie,
Ik las het in de krant, en schrok, ach Betsie.
We hebben samen vele jaren gewerkt op Scholtenhof, het was altijd leuk en gezellig met elkaar.
Lachen, momenten delen, ergens voor staan, dat is Betsie.Een fijne collega.
Ze had ook een warm, en groot hart voor haar kleinkinderen, dat snap ik nu ik ook kleinkinderen heb.
Beste familie, heel veel sterkte met het dragen van het verlies van Betsie, een mooi mens. 
Op 28 oktober 2022
om 11:29 getekend door:
M.a.r.i.a.n. .B.e.r.k.e.r.s.
Dit is niet ok
Samen hebben we nog in een commissie gezeten van het vrijwilligers uitje van de Zonnebloem (eind augustus) en nationale ziekendag (midden september). Altijd was ze bereid om te helpen en er wat moois van te maken.
Hoe snel is dit gegaan!!!
Heel veel sterkte voor alle naasten.
R.I.P. 
Op 27 oktober 2022
om 21:08 getekend door:
I.r.m.a. .B.r.i.e.j.e.r.
Dit is niet ok
Beste Louis, Vera , Tom en familie.

Gecondoleerd met dit grote verdriet. Ik wens jullie enorm veel kracht en sterkte toe. Ik leerde Betsie kennen via mijn moeder Sieni. Haar humor, gezelligheid en luisterend oor zal ik nooit vergeten! Aldi Oonk & familie 
Op 27 oktober 2022
om 21:07 getekend door:
A.l.d.i. .o.o.n.k.
Dit is niet ok
Betsie zal ik in herinnering houden als lieve, zeer betrokken en zorgzame collega vrijwilliger bij de Zonnebloem.
Haar geweldige humor en het talent om de boel op stelten te zetten, zal door velen worden gemist. Tijdens onze bustocht afgelopen zomer mochten de deelnemers de door haar meegenomen doeken die voor verkoeling moesten zorgen houden, mits zij nog eens aan haar zouden denken. Deze woorden hebben nu een bijzondere lading...Ik wens de familie heel veel sterkte. Dat de mooie herinneringen mogen troosten. Rust zacht lieve Betsie. 
Op 27 oktober 2022
om 19:44 getekend door:
I.n.e.k.e. .K.l.e.i.n.m.a.n.
Dit is niet ok
Beste Familie Hemmer.
Ik ben erg geschrokken van het overlijdensbericht van Betsie.
Ik ken Betsie vanuit de tijd dat ze mij hielp met grimeren van mijn collega's tijdens de jaarlijkse Play back shows binnen de zorginstelling waar ik werkte. Omdat het voor mij alleen een hele grote klus was, heeft Willy, Betsie aan mij voorgesteld. En dat heb ik geweten, wat hadden wij samen veel lol. Ik keek dan ook weer uit naar een activiteit als er weer geschminkt moest worden, dan was het weer dikke pret. Deze herinneringen aan haar koester ik.
Ik wens jullie ALLEN heel veel sterkte dit grote verlies te dragen.
Joke Kremer. 
Op 27 oktober 2022
om 12:13 getekend door:
J.o.k.e. .K.r.e.m.e.r.
Dit is niet ok
Beste familie,
Wij, als badjuffen van het twentebad, kennen Betsie als een sportieve en opgewekte vrouw die altijd klaar stond voor iedereen.
ze staat bij ons bekend als een fanatieke aquajogger en banen zwemster.
Sinds kort kwam ze samen met haar vriendin Marion zwemmen in ons groepje op de donderdag, daar hebben wij en alle deelnemers van genoten, de humor, de hulp en het plezier was niet meer weg te denken.
wij zullen haar positiviteit en gezelligheid heel erg gaan missen.

Arlette, Margreet, Kevin, Marian, Renée, Fons, Marion 
Op 27 oktober 2022
om 10:36 getekend door:
A.r.l.e.t.t.e. .e.n. .M.a.r.g.r.e.e.t.
Dit is niet ok
Dag Louis en kinderen gecondoleerd met het overlijden van Betsie we hebben Betsie en jullie door jou leren kennen vanwege onze studie periode.
Daarna hebben we menig keer leuk contact gehad met Betsie en de kinderen, we hebben haar ingedachten als een lieve en leuke vrouw waarvan het gemis groot zal zijn.
We wensen jullie veel sterkte toe met dit verlies.
Emmy en Peter Migchielsen
Kwartelstraat 19
7481AJ Haaksbergen
Tel 953-5722554 
Op 27 oktober 2022
om 10:15 getekend door:
E.m.m.y. .e.n. .P.e.t.e.r. .M.i.g.c.h.i.e.l.s.e.n.
Dit is niet ok
Lieve familie.

Wat schrokken wij van je ziekte en vooral van de prognose die er niet goed uit zag, maar dat het zo snel gegaan is onvoorstelbaar. Wij kennen Betsie van de zonnebloem meerdere vakanties samen met haar meegemaakt. Zij was de vrolijke noot, iedereen glimlachte al als Betsie binnenkwam, ze was de komiek die gemakkelijk van rol naar rol ging. Ze zorgde voor entertainment. Daarnaast was ze een lieve zorgzame vrouw naar de medemens toe, iemand die altijd actief was en het hart op de juiste plaats had. Wat zal ze gemist worden. Louis Vera en Tom, partners en kleinkinderen wij wensen jullie veel sterkte de komende tijd.
Benny en Willy Visschedijk. 
Op 26 oktober 2022
om 22:44 getekend door:
B.e.n.n.y. .e.n. .W.i.l.l.y. .v.i.s.s.c.h.e.d.i.j.k.
Dit is niet ok
       1 2       Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Maaike Geerdink
op 19 oktober 2022
en zal spoedig verdwijnen.
Contact met beheerder >
Contact met Maaike Geerdink:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Betsie Hemmer

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto