Gino van der Straeten

Gino van der Straeten

0 2013 - 0 juni 2022

Lieve Gino, door een afschuwelijk misdrijf mocht je maar 9 jaar worden. Heel Nederland en daarbuiten leven intens mee met jouw familie, vrienden en andere dierbaren. Een inktzwarte dag ! Niet te bevatten en niet te verdragen ! Lieve Gino, Rust Zacht ! Je zult nooit worden vergeten !

Middels deze condoleance willen we de familie en alle andere dierbaren van Gino ongelooflijk veel kracht en sterkte toewensen om dit grote en zware verlies te kunnen dragen en te verwerken. Heel Nederland en over de grens leven intens met jullie mee ! Iedereen is diep geraakt. "Laat dit medeleven jullie enige troost mogen bieden.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         301 t/m 320 van 701        Volgende >
Als ik deze hartverwarmende berichten lees stromen de tranen weer over mijn wangen, mn ademhaling slaat n keertje over. Wat is dit verschrikkelijk, onwerkelijk en oneerlijk. Ik heb de juiste woorden niet... maar zo ontzettend veel sterkte met dit enorme verlies🙏🙏😭😭😭 
Op 7 juni 2022
om 0:44 getekend door:
C.l.a.u.d.i.a. .T.h.e.u.n.i.s.s.e.n.
Dit is niet ok
Geen woorden voor hetgeen gebeurd is met Gino… Zo verschrikkelijk!
Ik wens zijn moeder, zussen, andere familieleden en vrienden ontzettend veel kracht toe.
Ik denk aan jullie… 
Op 7 juni 2022
om 0:34 getekend door:
S.a.b.i.n.e.
Dit is niet ok
Kleine Gino. Wat jij hebt meegemaakt heb is een nachtmerrie voor jou je familie en voor iedereen. Het rechtsysteem in Nederland is zo krom en slecht dat ik vind dat zij mede verantwoordelijk zijn wat jou is aangedaan. Dit had nooit mogen gebeuren! Mijn vaderhart huilt en is even eens heel booos. Dit klote landje met hen zwakke regels heeft jou van deze wereld genomen. Ik weet zeker dat onze lieve god jou kleine zieletje heeft binnen gehaald en omard heeft. Kleime Gino rust in vrede. En ik wens de ouders en zijn familie en kenissen heel veel sterkte toe. En heel veel liefde en kracht toe. 
Op 7 juni 2022
om 0:25 getekend door:
J.a.k.o.b.
Dit is niet ok
Lieve Gino,
Wat gaan we jouw missen!!
Ik ben de hele week al met niets anders bezig dan met jou. Rip kleine held! ❤️ 
Op 7 juni 2022
om 0:06 getekend door:
B.o.u.w.e.
Dit is niet ok
Lieve Gino, met geen woorden te beschrijven, weet dat dat we jou altijd zullen blijven herdenken, rust zacht lieve Gino!!! Sterkte aan alle familieleden, en vriendjes van Gino! Liefs Zerimo & Conchita 
Op 7 juni 2022
om 0:05 getekend door:
Z.e.r.i.m.o. .&. .C.o.n.c.h.i.t.a.
Dit is niet ok
Lieve Gino, wat heb ik een medelijden met jou, arme jongen, wat jou is overkomen is verschrikkelijk. En je familie, wat een verdriet. Ik hoop dat je bij God mag zijn en je de liefde van hem en je familie hebt mogen voelen toen je bang was en pijn had
. Gecondoleerd en heel veel sterkte 
Op 6 juni 2022
om 23:53 getekend door:
J.o.s.i.n.e.
Dit is niet ok
Dag lieve Gino, lieve schat. Onze harten zijn gebroken door wat jou is aangedaan …Zoveel pijn en verdriet. Dit had nooit mogen gebeuren.
Sterkte voor je familie en vriendjes 
Op 6 juni 2022
om 23:48 getekend door:
L.i.a.n.n.e.
Dit is niet ok
Lieve Gino,

Wat een lijden heb je moeten doorstaan! Ik geloof dat je nu in een plaats bent zonder pijn en verdriet. Lieve Gino, rust zacht! 
Op 6 juni 2022
om 23:33 getekend door:
P.e.t.r.o.n.e.l.l.a.
Dit is niet ok
Lieve Gino, jij trof de meest duistere kant van een medemens, van een monster. Het leven zomaar ontnomen, waarom? Er zijn geen woorden voor. Ik wens dat er ooit een tijdperk zal komen waarin er geen duisternis bestaat, alleen maar licht en liefde. Mijn medeleven gaat uit naar alle familieleden, vrienden en bekenden van Gino.
Rust zacht ventje... 
Op 6 juni 2022
om 23:06 getekend door:
A.n.n.e.m.a.r.i.e.
Dit is niet ok
Lieve Gino Ik ken je niet maar zo jong, vol levenslust uit het leven van je familie ontnomen. Woorden schieten tekort om dit intense verdriet te omschrijven. 💙 
Op 6 juni 2022
om 22:46 getekend door:
I.v.o.n.
Dit is niet ok
Lieve jongen heb géén woorden hoe dit is kunnen gebeuren verschrikkelijk ben kapot van verdriet, lieve jongen wens de familie véél sterkte toe in deze moeilijke donkere dagen en je blijft voor altijd een engel denk aan je en rust zacht hierboven. 
Op 6 juni 2022
om 22:44 getekend door:
D.o.m.i.n.i.e.k. . .D.e.r.u.y.c.k.
Dit is niet ok
Lieve Gino,

Verschrikkelijk wat jou en jouw familie is overkomen. Ik kan alleen maar denken waarom waarom moest dit gebeuren?! Zo verdrietig en tegelijkertijd zo boos. Zo’n lief klein mannetje nog die een nog een heel toekomst voor zich had. Helaas mocht dat voor jou niet zo zijn. Je bent nu op een betere plek, waar je je rust hebt, niet meer bang hoeft te zijn en voor eeuwig onbezorgd kunt voetballen! Heel Nederland en daarbuiten denkt aan jou, je zal nooit vergeten worden! Lieve familie en naasten, gecondoleerd met die grote verlies, ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke tijd. Op een dag zal het recht zegevieren, dat weet ik zeker! ♥️ Rust zacht lieve Gino 😇 ♥️ 
Op 6 juni 2022
om 22:31 getekend door:
I.l.h.a.m.
Dit is niet ok
Lieve Gino,

Verschrikkelijk wat jouw is aangedaan, er zijn haast geen woorden voor.

Ik wens de familie heel veel sterkte en kracht toe in deze afschuwelijk periode.

Rust zacht Gino. 
Op 6 juni 2022
om 22:16 getekend door:
J.a.n.i.c.e.
Dit is niet ok
Lieve familie, vrienden en overigen kennissen,

Via deze weg wil ik jullie condoleren met het grote verlies van jullie prachtige mannetje Gino. Woorden zijn niet te vinden om dit intense verdriet te beschrijven. In gedachten leef ik met jullie mee en hoop ik dat het recht zal zegevieren. Dit had nooit mogen gebeuren. Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe in deze verschrikkelijk moeilijke tijd & wil jullie laten weten dat heel veel mensen met jullie meeleven en in gedachten bij jullie zijn. Rust zacht lief mannetje, ik hoop dat de hemel voor jou een mooi plekje heeft waar je kunt rusten en nooit meer enige vorm van verdriet, angst of pijn hoeft mee te maken. Hier op deze wereld zul je nooit worden vergeten. Voor altijd in onze gedachten en een blijvende herinnering.

Een warme groet,
Melissa 
Op 6 juni 2022
om 22:15 getekend door:
M.e.l.i.s.s.a.
Dit is niet ok
Lieve Gino,

Ik ben erg geschikt, verdrietig, gebroken door wat een verschrikkelijk onrecht jou is aangedaan! Wat zul je bang zijn geweest, ik breek gewoon! Juist nu, als jouw mama zo ziek is, je een ander thuis kreeg, wat zeker veel impact op jou heeft, maar waar je zeker je geluk kon vinden... Nieuwe vrienden,waar jij slechts één week van kon genieten en zij jou maar één week mochten kennen. 1 persoon die hier nooit had mogen rondlopen, jouw vrijheid ontnam en wil dat je nooit meer mag voetballen! Iedereen denkt aan je en is bang!
Lieve Gino, ik bid voor jouw familie en degene die jou mochten kennen! Lieve familie, vrienden en bekenden, gecondoleerd met dit grote verlies! Heel veel moed en kracht voor de toekomst!!

Liefs! 
Op 6 juni 2022
om 22:04 getekend door:
L.a.u.r.e.t.t.e. .H.a.z.e.n.d.o.n.k.
Dit is niet ok
Woorden schieten te kort. Veel sterkte! 
Op 6 juni 2022
om 21:42 getekend door:
A.n.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte en heel veel kracht toegewenst. 
Op 6 juni 2022
om 21:40 getekend door:
B.i.a.n.c.a.
Dit is niet ok
Heel veel sterkte,gecondoleerd 
Op 6 juni 2022
om 21:17 getekend door:
E.u.n.i.c.e.
Dit is niet ok
Lieve Gino
Ik heb zoveel aan je gedacht deze dagen,zo een onrecht wat je is aangedaan echt geen woorden voor
Ik wens jou familie heel veel sterkte en rust nu zacht kleine Engel 
Op 6 juni 2022
om 20:45 getekend door:
D.o.r.r.y. .A.k.g.u.l.
Dit is niet ok
Lieve Gino.

Wat verschrikkelijk wat jouw gebeurd is. Ik heb gewoon geen woorden. Je bent nu op de mooiste plek.
En lieve familie, ik denk aan jullie en ik wens jullie heel veel kracht toe. Ik bid voor Gino en voor jullie. Probeer sterk te blijven al is dat moeilijk 🙏

Veel liefs van Najim. 
Op 6 juni 2022
om 20:45 getekend door:
N.a.j.i.m. .N.a.u.t.a.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 13 14 15 16 17 18 19 ... 36      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Condoleance.nl
op 4 juni 2022

Contact met beheerder >
Contact met Condoleance.nl:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Gino van der Straeten

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto