Slachtoffers Koninginnedag Apeldoorn

Slachtoffers Koninginnedag Apeldoorn

- 30 april 2009
Bij de koninginnedagfestiviteiten in Apeldoorn reed een auto op het publiek in. Daarbij waren naast 11 gewonden zeven doden te betreuren... ongelooflijk.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         181 t/m 200 van 23742        Volgende >
Diep onder de indruk al vanaf dat ik ervan hoorde.
Tranen zitten hoog, onze veiligheid is zwaar aangetast.
Ook helemaal in het zuiden van het land.
Mooie herdenkingsbijeenkomst vanavond. Ik denk voor veel mensen een steun. Het blijft echter onwerkelijk.
Ik leef erg mee met alle mensen die getroffen zijn of die het van dichtbij hebben meegemaakt.
Op tv maakte het al een onuitwisbare indruk, een beeld dat je niet van je netvlies afkrijgt.
Voor iedereen heel veel sterkte gewenst. Anita H. uit Echt, Limburg. 
Op 8 mei 2009
om 23:48 getekend door:
A.n.i.t.a. .H.a.n.s.s.e.n.
Dit is niet ok
Waarom??? Ik begrijp het niet!!! En ik hoop dat niemand het begrijpt!!!

Ik wens alle slachtoffers en nabestaanden van dit vreselijke drama veel sterkte toe!! 
Op 8 mei 2009
om 23:46 getekend door:
F.a.m. .v.a.n. .d.e.n. .E.n.k.,. .A.p.e.l.d.o.o.r.n.
Dit is niet ok
Ook onze familie was geschokt na het zien van de beelden om 11:50 uur op 30 april. Koninginnedag met stralend mooi weer en wat ons eerst een oefening leek, bleek een levensecht drama! Gelukkig geen Moslimterrorist, was ook nog een gedachte die door ons heen ging, toen bekend werd dat een Nederlandse man de dader was. Maar wat een tragedie voor de slachtoffers en voor de vele mensen die hier getuige van zijn geweest. Maar ook wat een immense tragedie voor de ouders en familieleden van deze dader, Karst T.; een naar onze mening verward mens, die misschien in een psychotische toestand 'dood en verderf' heeft gezaaid! Onze deelneming gaan daarom niet alleen uit naar de slachtoffers, maar ook naar zijn familie. Ook hun leven is 180 graden gedraaid. En waar er medeleven is voor de slachtoffers en hun familie, staan deze mensen er alleen voor! Ook zij zijn slachtoffer en ook zij zijn een zoon en broer verloren! We vinden het ook betreurenswaardig, dat mensen in onze nabije omgeving blijkbaar zo geisoleerd leven en aan hun lot zijn overgelaten, dat ze gedreven worden tot zo'n gruwelijke daad. Schort er dan ook niet iets aan onze samenleving?
De betrokkenen zullen hier, denk ik, geen boodschap aan hebben, bezig zijnde met een verwerkingsproces. Maar desondanks is het een vraag die bij mij opkomt! Langs deze weg ons deelnemen en steunbetuiging aan allen die hierdoor geraakt zijn, en dus ook aan de ouders en andere familie van Karst T. 
Op 8 mei 2009
om 23:35 getekend door:
M.o.n.i.c.a. .F.r.a.n.k.e.n.-.v.a.n. .d.e.n. .B.E.r.g.
Dit is niet ok
Langs deze onpersoonlijke weg wil ik iedereen een hart onder de riem steken. Vanzelfsprekend onpersoonlijk, want ik ken de mensen die dit meegemaakt hebben niet persoonlijk. Niettemin voel ik wel met hen mee. In het bijzonder wil ik alle slachtoffers en nabestaanden steun betuigen, en ook de Oranje's, ook zij zijn maar gewoon mens!!

Bijzondere bijeenkomst vanavond, heb echt wel een potje zitten huilen.

Joke 
Op 8 mei 2009
om 23:32 getekend door:
J.o.k.e. .A.b.b.e.n.h.u.i.s.
Dit is niet ok
V R E S E L I J K . . . . er zijn geen woorden voor. Wat ongelofelijk erg.
Mijn gedachten gaan uit naar al de personen die daar aanwezig waren en dit zo dichtbij mee maakte. In heb bijzonder de slachtoffers, nabestaande en allen die het zo enorm raakt. Wat een vreselijk shock, verdriet en ongeloof, zo onwerkelijk.
Heel veel sterkte voor hen allen. 
Op 8 mei 2009
om 23:30 getekend door:
L.i.n.d.a.
Dit is niet ok
voor heel nederland is 30 april een dag om nooit te vergeten, deze dag stond de tjd even stil, en die stilte kwam vandaag tijdens de herdenking tot uiting hoe wij allen met allen meeleven. Voor iedereen die op enige wijze met deze dag verbonden zijn heb ik een kaarsje gebrand en zullen er menige volgen, Hulde voor de wijze waarop er gereageerd is door de koninklijke familie en dat het blijkt dat ook zij gewoon mensen zijn!! ik wens iedereen veel geduld en liefde om deze tragedie te verwerken. 
Op 8 mei 2009
om 23:30 getekend door:
J...R...
Dit is niet ok
Sterkte voor alle nabestaanden van de slachtoffers, sterkte voor alle gewonden, ooggetuigen, leden van de koninklijke familie, ik hoop dat jullie dit drama kunnen verwerken en uiteindelijk een plek kunnen geven om verder te gaan. Ook voor de ouders en naaste familie van de dader is het leven er heel anders uit gaan zien op koninginnedag 2009, ook een zoon, broer, naaste verloren maar ook verder moeten leven met de titel ouders.. familie van. Voor allen niet gemakkelijk. Heel veel sterkte allemaal. 
Op 8 mei 2009
om 23:30 getekend door:
c.a.r.o.
Dit is niet ok
Het is ongelofelijk zoals iedereen al zegt! Er zijn geen woorden voor, niet te bevatten, hoe kan dit gebeuren, waarom allemaal vragen waar we nooit antwoord op zullen krijgen alleen maar ongeloof!
Sterkte voor al die mensen. Ik denk aan jullie en zal dit nooit vergeten.
Liefs 
Op 8 mei 2009
om 23:10 getekend door:
J.o.y.c.e. .v.a.n. .E.l.b.u.r.g.
Dit is niet ok
Koninginnedag 2009: een mooie dag, een speciale dag, iedereen vrolijk, wel of niet koningsgezind een ieder geniet weer van deze feestdag. Wat heeft de Koningin aan ? Aan welke spelletjes doen de prinsen, prinsessen en andere leden van de familie mee ? Wat is er allemaal te zien in de stad waar dit jaar Koninginnedag wordt gevierd ? Wat is er weer een werk verzet door zoveel mensen en vrijwilligers achter de schermen. Echt een heerlijk Hollands feest.
En dan ineens……… Is dit nu echt ? Gebeurt dit nu echt ……? Totale ongeloof en verbijstering. Net als de rest van Nederland leven wij mee met de mensen die op welke wijze dan ook getroffen zijn op wat eigenlijk een hele mooi dag had moeten worden.
Hierbij willen wij een ieder heel veel sterkte wensen die geraakt is door de vreselijke gebeurtenissen van 30 april. De nabestaanden van de overledenen, de slachtoffers die nu nog in het ziekenhuis liggen, alle overige gewonden en diens familie. De hulpverleners die ondanks hun professionaliteit zo verrast werden door deze ongelooflijke en zinloze daad. Koningin Beatrix en de leden van de Koninklijke familie maar ook de nabestaanden van de dader. En alle mensen die dit alles van zo dichtbij hebben moeten meemaken.
Sjaak en Jolanda 
Op 8 mei 2009
om 22:47 getekend door:
S.j.a.a.k. .e.n. .J.o.l.a.n.d.a.
Dit is niet ok
de harten van velen zijn verscheurd, word er door velen diep getreurd.
die trieste dag zal niemand ooit vergeten,
blijven we allen achter met vragen waarop we de antwoorden nooit zullen weten.
ik wil dan ook mijn oprechte medeleven uiten aan alles nabestaanden van de slachtoffer, de slachtoffers en allen die aanwezig waren en getuige waren van dit vreselijke feit.
hopelijk geven deze paar woorden uit mijn hart jullie allen de kracht om de draad weer langzaam op te pakken.
heel veel sterkte de komende tijd. 
Op 8 mei 2009
om 22:42 getekend door:
b.i.a.n.c.a. .v.a.n. .k.i.n.t.s.-.r.o.e.l.o.f.s.
Dit is niet ok
Het warme rood, van blijheid, saamhorigheid veranderd in bloed.
Het wit van puurheid, reinheid veranderd in een waas van rook waar levens in opgaan
het helder blauw van koningshuis, blauwe lucht veranderd in grijs, van rouw en verdriet en onbegrip.
Het oranje is geknakt de koninginnedag voorbij.

Het waarom ?? zal niet beantwoord worden, maar de gedachten bij deze konininnedag zal altijd blijven.

Heel veel sterkte bij heyt verwerken van dit verlies en drama 
Op 8 mei 2009
om 22:31 getekend door:
W.i.l.l.e.m.i.e.n. .S.
Dit is niet ok
Wat een feest moest worden,eindigde in Ongeloof, Verbijstering, Verdriet. nederland was gekluisterd aan de buis en zag keer op keer deze vreselijke beelden.
Men kan het niet begrijpen dat zo'n mooie dag, zo moest eindigen.
In en In Triest, en onbegrijpelijk.
Dat zo'n dag op deze mannier moest eindigen. Onze gedachten gaan uit naar alle overledenen en hun familie en naasten, wij wensen hun dan ook heel veel Sterkte, Licht, en Liefde bij het verwerken van het verdriet.
Alle slachtoffers die nog in het ziekenhuis liggen en hun Familie, Wensen wij Kracht, Licht en Genezing.
Allen die getuigen waren bij deze vreselijke Ramp.
Maar onze gedachten gaan ook uit naar allen die de slachtoffers hebben geholpen en bijgestaan, dat zij de beelden die ze zagen mogen verwerken en een plaats kunnen geven,in hun leven.
Mijn gedachten gaan ook naar de ouders van Cars T, die mogen wij niet vergeten, zij blijven verbijsterd en ontreddert achter met vele vele vragen, en onbegrip dat hun zoon tot zoiets in staat was. Ook voor hun vraag ik Kracht, Licht en Liefde.
Met mijn gedachten ben ik bij ieder die bij deze rampzalige dag betrokken waren.
Gerda T 
Op 8 mei 2009
om 22:30 getekend door:
G.e.r.d.a. .T.h.e.i.s.s.e.n.
Dit is niet ok
Vol ontzetting en ongeloof zag ik het op tv gebeuren ik heb zelfs gegild en je denkt dit kan toch niet in dat lieflijke Apeldoorn maar het is waar, ik wil iedereen nabestaanden en de gewonden en ook de omstanders en de hulpverleners heel veel sterkte wensen met dit afschuwelijke drama.
Ik wil toch ook de familie van Karts T. heel veel sterkte toe wensen want voor hun is het ook verschrikkelijk. 
Op 8 mei 2009
om 22:24 getekend door:
W.i.e.t.s.k.e.
Dit is niet ok
Wat een verdriet! Wij willen de familieleden van de overleden slachtoffers veel sterkte toe wensen.
En alle gewonden wensen we beterschap toe. Ook de hele koninklijke familie veel sterkte toegewenst.
Weet dat de Nederlandse bevolking naast/achter u staat...dat bleek vanavond uit de mooie herdenkingsdienst. 
Op 8 mei 2009
om 22:21 getekend door:
A.a.r.t. .e.n. .T.i.n.e.k.e. .H.o.e.v.e.
Dit is niet ok
bij de naald in apeldoorn zag ik een kaartje met een groot vraagteken erop.ik denk dat dat wel tot uitdrukking brengt wat er door mij heen ging toen ik de beelden zag op 30 april.heel veel sterkte voor alle nabestaanden,gewonden,familie,hulpverleners en alle betrokkenen.speciale hulde voor de koninklijke familie en hun onmetelijke betrokkenheid.richard van der meer Hoorn 
Op 8 mei 2009
om 22:17 getekend door:
R.i.c.h.a.r.d. .v.a.n. .d.e.r. .M.e.e.r.
Dit is niet ok
Net de herdenkingsdienst gezien. Aangrijpend...
Ook aangrijpend moet het verdriet end ontzetting van de familie van Karst zijn...
En de hopeloosheid, die zich van hem meester gemaakt heeft.
Laten we hieruit leren dat we naar elkaar om kijken; mensen niet aan hun lot over laten. Dat we er met z'n allen zullen zijn... voor elkaar... Het zou in een samenleving niet moeten kunnen gebeuren, dat een als deze gedreven wordt...
Heel veel sterkte voor de familie en omgeving van Karst,de nabestaanden van de slachtoffers en degenen, die het gebeuren nog zo op hun netvlies hebben staan. Met elkaar één, blij met ons Vorstenhuis... samen zijn we sterk... 
Op 8 mei 2009
om 22:15 getekend door:
I.r.e.n.e.
Dit is niet ok
Ik weet niet wat ik schrijven moet. Het is in 1 woord verschrikkelijk en hier zijn geen troostende woorden voor te vinden. Een feestelijke dag die zo dramatisch is geeindigd.. Zal Koninginnedag ooit weer zo worden zoals het bedoeld is?..
Heel veel sterkte en kracht voor de nabestaanden. 
Op 8 mei 2009
om 22:14 getekend door:
G.r.e.e.t.j.e.
Dit is niet ok
Niet te geloven deze week, van koninginnedag plezier, naar het drama met het zwarte autootje!!! Vandaag het afscheid van de 6 overleden mensen waar ook weer de koningin bij was, respect.

Ik wens alle mensen veel sterkte toe met het verwerken van dit drama!

Deze dag moet een plekje krijgen maar vergeten zal je hem nooit.

Liefs G. Raimond 
Op 8 mei 2009
om 22:11 getekend door:
G.e.e.s.j.e. .R.a.i.m.o.n.d.
Dit is niet ok
sterkte 
Op 8 mei 2009
om 22:09 getekend door:
b.r.o.n.g.e.r.s.
Dit is niet ok
Ongeloof!!! Dit is niet te bevatten...
Ik wil iedereen heel veel sterte wensen in deze moeilijke tijd! 
Op 8 mei 2009
om 22:08 getekend door:
J.e.s.s.i.c.a. .F.l.i.s.i.j.n.
Dit is niet ok
< Vorige        1 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 1188      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Kees
op 30 april 2009

Contact met beheerder >
Contact met Kees:


  annuleren

Register verlengen >
Voor dit register is het helaas niet mogelijk een boekje te maken.
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto